Gyproc BIG Gyptone Line 5 4xAK 2700x900x12,5 mm Activ Air

Art nr. 100290492
BIG Gyptone zijn grote geperforeerde gipskartonplaten, waarmee u op eenvoudige wijze naadloze akoestische design plafonds kunt creëren. Aan de rugzijde zijn de platen voorzien van een wit akoestisch vezeldoek. Dit zorgt voor een hogere geluidsabsorptie. BIG Gyptone platen hebben unieke patronen van
Volledige beschrijving
Omschrijving
BIG Gyptone zijn grote geperforeerde gipskartonplaten, waarmee u op eenvoudige wijze naadloze akoestische design plafonds kunt creëren.

Aan de rugzijde zijn de platen voorzien van een wit akoestisch vezeldoek. Dit zorgt voor een hogere geluidsabsorptie.

BIG Gyptone platen hebben unieke patronen van perfect gestanste lijnvormige, zeshoekige of vierkante perforaties. Hiermee geeft u verrassende effecten aan een ruimte.

U kunt de platen zowel in rechte als in gebogen vorm toepassen en afwerken in alle kleuren.

Met active air

Met Gyptone panelen koppelt u design aan duurzaamheid en functionaliteit. Gyptone panelen zorgen, dankzij de scherp gestanste vierkante, ronde of lijnvormige perforaties voor een hoge geluidsabsorptie. Door de patronen te combineren met de Base uitvoering of met naadloze gipskartonplafonds, heeft u nog meer vrijheid om creatieve hoogstandjes in plafonddesign te realiseren.

Toepassing:

De lange panelen zijn vormvast, hebben een lange levensduur en kunnen snel en gemakkelijk worden gemonteerd. Gyptone panelen zijn daardoor ideaal voor toepassing in gangen en verkeersruimtes, waarbij ze in één keer mooi strak in lijn de gehele breedte overspannen. Daarnaast zijn Gyptone panelen zeer geschikt voor grotere ruimtes, waar de panelen worden toegepast met behulp van een bandrastersysteem. Deze modulaire plafonds zorgen voor een flexibele kantoorindeling. Ideaal voor huurobjecten!

    Laden
    Laden