Gyproc Aquaroc 2600x1200x12,5 mm

Art nr. 100290885
Aquaroc cementplaten (voorheen Placocem) hebben een wapeningsgaas aan weerszijden van het oppervlak en een met EPS verrijkte kern. Dit EPS zorgt ervoor dat het gewicht van de plaat relatief laag blijft. De platen zijn verkrijgbaar met kantvorm VK (Volle Kant). Aquaroc wordt toegepast voor het maken
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant P66102600
Artikelgroep Aquaroc
Toepassing Placocem wanden zijn niet-dragende binnenwanden voor zowel utiliteits-bouw, woningbouw als renovatie. De wanden vormen een stabiele waterbestendige ondergrond voor tegelwerk. Placocem wanden zijn geschikt voor natte en vochtige ruimtes zoals zwembaden, sauna's, (sport) douches, wasserijen en drukkerijen. Dit zijn ruimtes met de hoogste vochtbelasting (binnenklimaatklasse IV), waar gipsplaatsystemen niet toegepast mogen worden. Met Placocem heeft u nu ook voor deze natte ruimtes een droge afbouwoplossing. Daarnaast is de Placocem wand zeer geschikt voor ruimtes waar vanwege de hygiëne regelmatig met hoge druk gereinigd moet worden, zoals in openbare sanitaire ruimtes en viswinkels.
  Cementplaat voor extreem vochtbestendige Metal Stud wanden
Afmeting 2600x1200 mm
Lengte (mm) 2600
Breedte (mm) 1200
Hoogte (mm) 12,5
Kantafwerking (fabrikant) SK
Materiaal Cement|Gips|Karton|Gipskarton
Kleur grijs
Uniforme codering NT
Gewicht (kg) 42,120
Gewicht (eenheid) st
Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse (Norm) EN 13501-1
Rookontwikkeling s1
  A2
Verwerkingstemperatuur > 7°C
Intrastatcode 68091100
Normering en Certificering NEN EN 12467:2012
DoP Ja
URL Prestatieverklaring https://bibliotheek.gyproc.nl//webobjgyprocnl/GYPSIM/PRODUCTS/DoP/Aquaroc_PL530_NL1.pdf
Omschrijving
Aquaroc cementplaten (voorheen Placocem) hebben een wapeningsgaas aan weerszijden van het oppervlak en een met EPS verrijkte kern. Dit EPS zorgt ervoor dat het gewicht van de plaat relatief laag blijft. De platen zijn verkrijgbaar met kantvorm VK (Volle Kant). Aquaroc wordt toegepast voor het maken van wanden in natte ruimtes en ruimtes met extreem hoge luchtvochtigheid. Speciaal voor natte ruimtes en ruimtes met een extreem hoge luchtvochtigheid heeft Rigips een nieuwe plaat ontwikkeld: Placocem. Met deze nieuwe cementgebonden plaat worden waterbestendige wanden gemonteerd volgens het bekende droge afbouwsysteem van Rigips.
    Laden
    Laden