Fermacell Voegengips zak 20 kg

Art nr. 100370136
Voor het voegen van FERMACELL platen met of zonderwapeningsband en voor het dichtzetten van de bevestigingsmiddelengaatjes, voor het plamuren van de fermacell Vloerelementen.Voor optimale stevigheid.
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant 79003
  overig
  voegenvuller
Artikelgroep Voegengips
Productnaam Voegengips
Toepassing FERMACELL Voegengips is een poedervormige voegenvuller. Het is product is specifiek ontwikkeld voor het vullen van voegen in wand- en plafondoppervlakken tussen FERMACELL gipsvezelplaten alsmede het navullen van de bevestigingsmiddelen. Zowel voegen, met een breedte van de helft van de plaatdikte, tussen FERMACELL gipsvezelplaten als stotend gemonteerde FERMACELL gipsvezelplaat met een afgeschuinde kant kunnen met FERMACELL voegengips worden afgewerkt. Het product is tevens geschikt voor het dichtzetten van kleine beschadigingen.
Materiaal Gips
  Poeder
Gewicht (kg) 20
Gewicht (eenheid) zak
Houdbaarheid 12 maanden koel en vorstvrij
Verbruik 0,2 kg/m2 voor eenmansplaat en plaat met afgeschuinde kant 1200 mm, 0,1 kg/m2 voor verdiepingshoge plaat 1200 mm
Verwerking De voegen moet schoon, stofvrij en de gipsvezelplaten zelf droog zijn. Dat wil zeggen; een restvocht hebben van maximaal 1,3%. Dit restvochtpercentage wordt normaliter gehaald bij een wind- en regendicht gebouw en als de platen gedurende 48 uren blootgesteld zijn aan een relatieve vochtigheid van maximaal 70% en een lucht temperatuur boven de 15 graden Celcius. Als in de ruimte ook natte dekvloeren voorzien zijn, kunnen de voegen pas na het uitdrogen daarvan worden afgevoegd. FERMACELL Voegengips bij minstens + 5 °C lucht- en ondergrond-temperatuur en een relatieve vochtigheid onder de 70% verwerken. Na het afvoegen moet het betreffende gedeelte van het gebouw wind en regendicht blijven en moet de temperatuur boven de 5 graden Celcius en een relatieve vochtigheid van maximaal 70% gegarandeerd blijven.
Intrastatcode 68091100
URL Prestatieverklaring http://www.fermacell.com/en/content/dutch_documents_1284.php
Omschrijving
Voor het voegen van FERMACELL platen met of zonderwapeningsband en voor het dichtzetten van de bevestigingsmiddelengaatjes, voor het plamuren van de fermacell Vloerelementen.Voor optimale stevigheid.
    Laden
    Laden