Fermacell Powerpanel HD 1250x1000x15mm

Art nr. 100370109
FERMACELL Powerpanel HD platen zijn glasvezelversterkte sandwichplaten op cementbasis met lichte toeslagstoffen. Op basis van de minerale samenstelling van het materiaal zijn de platen conform DIN 4102 deel 4 geclassificeerd in de bouwstofklasse A1, onbrandbaar bouwmateriaal (de hoogst haalbare
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant 75023
  overig
  overig
Artikelgroep Powerpanel HD
Productnaam Powerpanel HD
Toepassing Buitentoepassing voor wanden, plafonds, vloeren en daken.
Afmeting 1250x1000 mm
Lengte (mm) 1250
Breedte (mm) 1000
Hoogte (mm) 15
Gewicht (kg) 850
Gewicht (eenheid) pallet
Brandklasse A1
Brandklasse (Norm) DIN 4102-1 Brandverhalten von Baustoffen und Bauteilen - Teil 1: Baustoffe; Begriffe, Anforderungen und Prüfungen
  A1
Warmtegeleidingscoefficient 0,40 W/mK
Vochtwerendheid Waterafstotend
Opbouw Cementgebonden glasvezelversterkte sandwichplaten met lichte toeslagstoffen. In de plaatkern is een granulaat van geëxpandeerde kleikorrels en gerecycleerd glasschuimgranulaat gebruikt om het gewicht te verlagen. De alkalisch resistente glasvezelbewapening in beide buitenlagen verzorgd samen met het gerecycleerd glasschuimgranulaat de hoge sterkte van de plaat.
Verwerking Met normale houtbewerkingmachines, bij het zagen moeten in het algemeen van hardmetalen zaagonderdelen voorziene machines gebruikt worden. Tevens bij het verzagen persoonlijke beschermingsmiddelen tegen stof dragen.
URL Prestatieverklaring http://www.fermacell.com/en/content/dutch_documents_1284.php
Omschrijving
FERMACELL Powerpanel HD platen zijn glasvezelversterkte sandwichplaten op cementbasis met lichte toeslagstoffen. Op basis van de minerale samenstelling van het materiaal zijn de platen conform DIN 4102 deel 4 geclassificeerd in de bouwstofklasse A1, onbrandbaar bouwmateriaal (de hoogst haalbare klasse). Conform Duitse Zullasung werken de Powerpanel HD platen bij buitenwandconstructies in de houtskeletbouw statisch mede als een mededragende verstevigende beplanking. Tegelijkertijd bieden zij met een direct opgebracht pleistersysteem een duurzame en doelmatige bescherming tegen weersinvloeden. Door een toeslag van kleikorrels en van gerecycled glasschuimgranulaat wordt een laag gewicht bereikt, waardoor de verwerking makkelijk is. Toch hebben de FERMACELL Powerpanel HD platen een hoge drukvastheid en buigtreksterkte. Dat komt door de glasvezelversterking in de buitenlagen met goedgekeurde alkaliresistente glasvezels.
    Laden
    Laden