Fermacell Powerpanel H2O schroeven 3,9x50 mm doos 500 st

Art nr. 100370142
Corrosievaste schroeven voor enkele beplating met Fermacell Powerpanel Toepassing: De Powerpanel H2O Schroeven zijn ontwikkeld voor de bevestiging van Powerpanel H2O platen op houten en metalen onderconstructies. Voor de Powerpanel Vloerelementen dient men de speciaal daarvoor geschikte FERMACELL
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelnummer Fabrikant 79122
Productsoort Schroeven|IJzerwaren
Hoofdgroep Bevestigingsmiddelen / IJzerwaren
  overig
  overig
Artikelgroep Schroeven
Productnaam Powerpanel H2O schroeven 3,9x50 mm
Toepassing De Powerpanel H2O Schroeven zijn ontwikkeld voor de bevestiging van Powerpanel H2O platen op houten en metalen onderconstructies. Voor de Powerpanel Vloerelementen dient men de speciaal daarvoor geschikte FERMACELL Powerpanel Vloerelement Snelbouwschroeven (3,5 x 23 mm) te gebruiken.
Materiaal Staal
Verbruik Ca. 20 stuks/m2 wandoppervlakte | Ca.10 st (per zijde)
Verwerking De schroeven worden gebruikt voor 1 en 2-laagse bevestiging van de FERMACELL Powerpanel H2O in houten en metalen onderconstructie.
Intrastatcode 73181491
URL Fabrikant https://www.fermacell.nl
URL Prestatieverklaring http://www.fermacell.com/en/content/dutch_documents_1284.php
Omschrijving
Corrosievaste schroeven voor enkele beplating met Fermacell Powerpanel

Toepassing:

De Powerpanel H2O Schroeven zijn ontwikkeld voor de bevestiging van Powerpanel H2O platen op houten en metalen onderconstructies. Voor de Powerpanel Vloerelementen dient men de speciaal daarvoor geschikte FERMACELL Powerpanel Vloerelement Snelbouwschroeven (3,5 x 23 mm) te gebruiken.

Verwerking:

De schroeven worden gebruikt voor 1 en 2-laagse bevestiging van de FERMACELL Powerpanel H2O in houten en metalen onderconstructie.    Laden
    Laden