Fermacell Powerpanel H2O 1200x1000x12,5mm

Art nr. 100370127
De Fermacell PowerPanel H2O is uitermate geschikt voor toepassing in ruimtes met hoge vocht- of waterbelasting. Deze cementgebonden wandplaat is honderd procent waterbestendig en voorkomt schimmelvorming. Zwembaden, ziekenhuizen, doucheruimtes, sauna's, wasstraten, bedrijfskeukens en industriële
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant 75053
  overig
  overig
Artikelgroep Powerpanel H2O
Productnaam Powerpanel H2O
Toepassing Binnentoepassingen voor wanden en plafonds; buitentoepassingen voor plafonds en gevels.
Afmeting 1200x1000 mm
Lengte (mm) 1200
Breedte (mm) 1000
Hoogte (mm) 12,5
Materiaal Gips|Karton|Gipskarton|Cement
Gewicht (kg) 774
Gewicht (eenheid) pallet
Brandklasse A1
Brandklasse (Norm) EN 13501-1 Brandclassificatie van bouwproducten en bouwdelen - Deel 1: Classificatie op grond van resultaten van beproeving van het brandgedrag
Brandgedrag De FERMACELL Powerpanel H2O is op basis van de samenstelling uit minerale materialen conform EN 13501- als een niet brandbare bouwmateriaal in de bouwstofklasse A1 ingedeeld.
  A1
Warmtegeleidingscoefficient 0,17 W/mK
Vochtwerendheid Waterbestendig en voorkomt schimmelvorming
Opbouw Cementgebonden lichtbetonplaat met sandwichstructuur en aan beide zijden oppervlaktenwapening, bestaande uit alkalie-resistent glasvezelstofweefsel.
Verwerking Met algemeen gebruikelijke houtverwerkingsgereedschap. Bij het zagen moeten hardmetalen zaagbladen gebruikt worden.
Intrastatcode 68091100
Normering en Certificering ETA-07/0087
DoP Ja
URL Prestatieverklaring http://www.fermacell.com/en/content/dutch_documents_1284.php
Omschrijving
De Fermacell PowerPanel H2O is uitermate geschikt voor toepassing in ruimtes met hoge vocht- of waterbelasting. Deze cementgebonden wandplaat is honderd procent waterbestendig en voorkomt schimmelvorming. Zwembaden, ziekenhuizen, doucheruimtes, sauna's, wasstraten, bedrijfskeukens en industriële ruimtes zijn hierdoor in het bijzonder geschikt voor toepassing ervan. De PowerPanel H2O is gemaakt van cementgebonden lichtbeton, afgewerkt met alkali(chloor)-bestendige glasvezelwapening. Dit zorgt voor een hoge druk- en buigsterkte. Daarnaast is de plaat zeer glad, stabiel, stoot- en krasvast. Dankzij de sandwichstructuur is de plaat licht: slechts 12,5 kilo per vierkante meter. De PowerPanel H2O laat zicht eenvoudig op maat snijden met een gewone hardmetalen zaagblad. Een diamantzaag is dus niet nodig. Het resultaat na montage: een gladde, waterbestendige wand, klaar voor afwerking. Met de PowerPanel H20-platen kunnen zowel scheidings- als voorzetwanden en plafonds worden gemaakt. Zwembaden, ziekenhuizen, doucheruimtes, sauna's, wasstraten, bedrijfskeukens en industriële ruimtes zijn hierdoor in het bijzonder geschikt voor toepassing ervan. De PowerPanel H2O is gemaakt van cementgebonden lichtbeton, afgewerkt met alkali(chloor)-bestendige glasvezelwapening. Dit zorgt voor een hoge druk- en buigsterkte. Daarnaast is de plaat zeer glad, stabiel, stoot- en krasvast. Dankzij de sandwichstructuur is de plaat licht: slechts 12,5 kilo per vierkante meter. De PowerPanel H2O laat zicht eenvoudig op maat snijden met een gewone hardmetalen zaagblad. Een diamantzaag is dus niet nodig. Het resultaat na montage: een gladde, waterbestendige wand, klaar voor afwerking. Met de PowerPanel H20-platen kunnen zowel scheidings- als voorzetwanden en plafonds worden gemaakt.
    Laden
    Laden