Fermacell Egalisatiekorrels 0-4 mm (20 kg) zak 50 ltr

Art nr. 100370080
De lichtgewicht minerale korrels met hun bijzondere bouwfysische eigenschappen zijn op vele terreinen inzetbaar. Door hun ruwe korreloppervlak haken de korrels in elkaar en bieden daardoor een hoge stabiliteit. Door de haakwerking van de korrels is het mogelijk om zonder verdichting een hoogte
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant 78011
  overig
  egaliseermiddel
Artikelgroep Korrels
Productnaam Egalisatiekorrels 0-4 mm (20 kg)
Toepassing Voor alle droge dekvloersystemen en normale droge estrichvloerensystemen. FERMACELL Droge egalisatiekorrels worden gebruikt voor het egaliseren en ophogen van ongelijke vloeren bij renovatie en nieuwbouw. Met behulp van een afreiset kan ophoging/egalisatie tot een exacte hoogte gebeuren. Het materiaal is zeer geschikt voor toepassing onder FERMACELL vloerelementen. Ook kunnen de egalisatiekorrels worden gebruikt als warmte-isolatie in vloeropbouwen met houtenbalklagen. De FERMACELL Droge egalisatiekorrels zijn het ideale product voor hoogteegalisatie bij onvlakke vloeren in renovatie en nieuwbouw. Op economische wijze laten zich hiermee efficiente opbouwen voor geluidisolatie, brandwerendheid en warmteisolatie maken. De droge egalisatiekorrels zijn specifiek hgeschikt voor de toepassing onder FERMACELL Vloerelementen en FERMACELL Powerpanel Vloerelementen. Bij storthoogten >100 mm en in natte ruimten adviseren wij FERMACELL Gebonden egalisatiemiddel.
  Overig
Gewicht (kg) 20
Gewicht (eenheid) zak
Brandklasse A1
Brandklasse (Norm) EN 13501-1
Warmtegeleidingscoefficient 0,09 W/mK
Verbruik Ca. 10 ltr/m2 bij storthoogte van 10 mm
URL Fabrikant https://www.fermacell.nl
URL Prestatieverklaring http://www.fermacell.com/en/content/dutch_documents_1284.php
Omschrijving
De lichtgewicht minerale korrels met hun bijzondere bouwfysische eigenschappen zijn op vele terreinen inzetbaar. Door hun ruwe korreloppervlak haken de korrels in elkaar en bieden daardoor een hoge stabiliteit. Door de haakwerking van de korrels is het mogelijk om zonder verdichting een hoogte egalisatie aan te brengen. Door het geringe gewicht is het gebruik van de droge egalisatiekorrels ook mogelijk in combinatie met lichte vloeren (bv houten vloerconstructies). Gedroogd, mineraal en in elkaar hakend granulaat. Bouwstofklasse A1. Voor een egalisatie tot 100 mm storthoogte. Ca. 400 kg/m³.
    Laden
    Laden