Fermacell Eenmansplaat greenline 1500x1000x10mm

Art nr. 100370165
De nieuwe FERMACELL Gipsvezelplaat greenline en FERMACELL Vloerelementen greenline binden schadelijke stoffen uit de omgevingslucht. Het reinigende effect van schapenwol op het binnenklimaat is nu ook terug te vinden in de FERMACELL Gipsvezelplaat en in de FERMACELL Vloerelementen. FERMACELL bereikt
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant 70350
Artikelgroep Eenmansplaat
Toepassing Binnentoepassingen voor wanden, plafonds en vloeren.
Afmeting 1500x1000 mm
Lengte (mm) 1500
Breedte (mm) 1000
Hoogte (mm) 10
Kantafwerking (fabrikant) rechte kant
Kantafwerking (algemeen) rechte kant
Materiaal Gips
Gewicht (kg) 1324
Gewicht (eenheid) pallet
Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse (Norm) EN 13501-1 Brandclassificatie van bouwproducten en bouwdelen - Deel 1: Classificatie op grond van resultaten van beproeving van het brandgedrag
Warmtegeleidingscoefficient 0,32 W/mK
IBField_ef020017 0,32
Opbouw Homogene gipsgebonden afbouwplaat van ro-gips en papiervezels, fabrieksmatig gehydrofobeerd. Met ruimtelucht-reinigende eigenschappen door toevoeging van een Amino-Biopolymerkomplex.
Verwerking Met algemeen gebruikelijke houtverwerkingsgereedschap. Bij het zagen moeten hardmetalen zaagbladen gebruikt worden.
Normering en Certificering ETA-03/0050, KOMO k2538, ATG 09H616
DoP Ja
URL Prestatieverklaring http://www.fermacell.com/en/content/dutch_documents_1284.php
Omschrijving
De nieuwe FERMACELL Gipsvezelplaat greenline en FERMACELL Vloerelementen greenline binden schadelijke stoffen uit de omgevingslucht. Het reinigende effect van schapenwol op het binnenklimaat is nu ook terug te vinden in de FERMACELL Gipsvezelplaat en in de FERMACELL Vloerelementen. FERMACELL bereikt de beproefde kwaliteit door een overtuigend totaalconcept, dat bij de productie begint. FERMACELL gipsvezelplaten bestaan uit gips en papiervezels die beide gewonen worden uit een recyclingsprocedé van afvalmaterialen. Een homogeen mengsel van deze twee natuurlijke grondstoffen wordt op een computerbestuurde productiestraat na toevoeging van water - zonder andere bindmiddelen - onder hoge druk tot stabiele en reukneutrale platen geperst, gedroogd en op maat gesneden. Dit is een innovatief en ecologisch verantwoord productieproces met uiterst strenge kwaliteitscontroles (o.a. KOMO/KIWA).
    Laden
    Laden