Strikolith

Strikolith logoStrikolith loopt voorop als fabrikant en leverancier van gevel-, wand- en plafondafwerkingen. Daarnaast fungeren wij als professionele sparringpartner voor de opdrachtgever, architect, professionele verwerker en distributeur. Zo leveren we samen projecten op waar we supertrots op kunnen zijn.

Gevelisolatie

De Strikotherm gevelisolatiesystemen pakken gebouwen van buitenaf in en creëren een aangenaam en evenwichtig woon- en werkklimaat. In de winter is het lekker warm, in de zomer aangenaam koel. Isoleren vermindert het energieverbruik, waardoor je de stook- of koelingskosten verlaagt, en helpt schimmel- en vochtproblemen te voorkomen. Strikotherm biedt de keuze uit vier verschillende systemen.

De gevelisolatiesystemen van Strikotherm bieden je een onbegrensde vrijheid in ontwerp en vormgeving. Door het scala aan kleuren en mogelijkheden ligt het gewenste effect binnen handbereik. In het stucwerk kunnen schiftingen, creatieve lijnen en zelfs 3D-effecten worden toegepast. Dat alles zonder in te leveren op functionaliteit en degelijkheid. De fijne, grove of gladde oppervlakten zijn uitvoerbaar in meerdere systemen en talrijke kleuren (zie onze Kleurstemmingenwaaier). Maak doordachte keuzes vanuit techniek én oppervlaktebeleving. We adviseren je graag.

59 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren:
    Laden
    Laden