Ecophon Super G A NE wit 085 600x600x35mm

Art nr. 100121047
Voor toepassingen van verlaagde plafonds in gangen van scholen en andere ruimtes waar een goede stootvastheid gewenst is. Ecophon Super G wordt in een zichtbare draagconstructie gemonteerd, in combinatie met Connect Fixeerstrips of clips die de panelen op hun plaats houden. De panelen kunnen worden
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelcode fabrikant 3559-2750
Artikelnummer Fabrikant 35592850
Bouwdeel Plafonds
Productsoort Akoestische plafondpanelen|Plafondpanelen|Plafonds|Platen
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
Type Ecophon Super G A
Artikelgroep Super G
Model Super G NE
Productnaam Super G A NE
Afmeting 600x600 mm
Lengte (mm) 600
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 35
Materiaal Glaswol
Kleur WHITE 085
Kleurcode 085
Kleuromschrijving Visuele uitstraling: White 085. Benadert NCS kleurmonster: S 1002-Y. Lichtreflectie: 78%.
Gewicht (kg) 18,2
Gewicht (eenheid) st
Lichtreflectie % 78
Geluidsabsorptie AW 0,85 (50 mm) 1,0 (200 mm)
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als onbrandbaar conform EN-ISO 1182. Het systeem is geclassificeerd als brandwerend conform NT FIRE 003.
Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse (Norm) EN 13501-1
Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens de standaard EN 13964 en zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C. De panelen zijn ook beschikbaar voor bijzondere veeleisende omgevingen. Neem contact op met Ecophon voor het specificeren van uw project.
Onderhoud Reiniging: De panelen mogen dagelijks worden afgestoft en gestofzuigd en wekelijks met een vochtige doek worden gereinigd.
Verwerking Installatie: Montage conform installatieschema, installatiehandleiding en Drawing Aid. (De panelen moeten worden gemonteerd volgens de pijlen op de achterzijde van het paneel).
Normering en Certificering Binnenklimaat: Gecertificeerd met het Binnenklimaat Keurmerk en aanbevolen door de Zweedse Astma en Allergie Associatie.
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
DoP Ja
URL Prestatieverklaring http://www.ecophon.com/dop
Omschrijving
Voor toepassingen van verlaagde plafonds in gangen van scholen en andere ruimtes waar een goede stootvastheid gewenst is.

Ecophon Super G wordt in een zichtbare draagconstructie gemonteerd, in combinatie met Connect Fixeerstrips of clips die de panelen op hun plaats houden. De panelen kunnen worden gedemonteerd.

Het plafondsysteem bestaat uit Ecophon Super G panelen en Ecophon Connect draagconstructie, met een gewicht van circa 3-4 kg/m².

De panelen zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid volgens de 3RD Technology. De zichtzijde van het paneel is bekleed met een sterk glasvezelweefsel en de rugzijde van het paneel is voorzien van een glasvlies. De kanten zijn voorzien van een grondlaag of onbehandeld.

De draagconstructie is vervaardigd van gegalvaniseerd staal.    Laden
    Laden