Ecophon Sombra A T15/T24 NE zwart 1200x600x15mm

Art nr. 100121648
Voor toepassingen waar een zwart plafond met een geringe lichtreflectie en goede geluidsabsorberende eigenschappen gewenst is. Ecophon Sombra™ A wordt in een zichtbare (zwarte) draagconstructie gemonteerd. De verschillende panelen kunnen makkelijk worden gemonteerd en gedemonteerd. Het
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelnummer Fabrikant 35444301
Bouwdeel Plafonds
Productsoort Akoestische plafondpanelen|Plafondpanelen|Plafonds|Platen
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
  Sombra
  inleg
Artikelgroep Sombra
Model Sombra A T15/T24 NE
Productnaam Sombra A T15/T24 NE
Afmeting 1200x600 mm
Lengte (mm) 1200
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 15
Materiaal Zachtmineraal|Glaswol
Kleur zwart
Kleuromschrijving Visuele uitstraling: Black 997, benadert NCS-kleurmonster S 9000-N, lichtreflectie 3-4%.
Gewicht (kg) 18,4
Gewicht (eenheid) st
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als onbrandbaar conform EN-ISO 1182. Het systeem is geclassificeerd als brandwerend conform NT FIRE 003.
Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse (Norm) EN 13501-1
Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens (EN 13964) en bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C zonder door te buigen, te vervormen of te delamineren. | De panelen zijn getest volgens de standaard EN 13964 en zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C. De panelen zijn ook beschikbaar voor bijzondere veeleisende omgevingen. Neem contact op met Ecophon voor het specificeren van uw project.
Onderhoud Reiniging: Wekelijks afstoffen en stofzuigen.
Verwerking Installatie: Montage conform installatieschema, installatiehandleiding en Drawing Aid. (De panelen moeten worden gemonteerd volgens de pijlen op de achterzijde van het paneel).
Intrastatcode 70193900
Normering en Certificering Binnenklimaat: Gecertificeerd met het Binnenklimaat Keurmerk en aanbevolen door de Zweedse Astma en Allergie Associatie.
  Finse M1 | Franse VOC A+ | Zweedse Astma en Allergie Associatie | Deense Binnenklimaat Keurmerk | Californische Emissie Regeling, CDPH
  CO₂: Van EPD conform ISO 14040. Kg CO₂ equiv/m²; 2,4
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
Omschrijving
Voor toepassingen waar een zwart plafond met een geringe lichtreflectie en goede geluidsabsorberende eigenschappen gewenst is. Ecophon Sombra™ A wordt in een zichtbare (zwarte) draagconstructie gemonteerd. De verschillende panelen kunnen makkelijk worden gemonteerd en gedemonteerd. Het plafondsysteem bestaat uit Ecophon Sombra™ A panelen en een Connect™ draagconstructie, met een gewicht van 2,5 kg/m². De panelen zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde van het paneel is bekleed met een matzwart geverfd glasvlies. Wij adviseren om panelen van één productiedatum te gebruiken. De rugzijde van het paneel is voorzien van glasvlies. De kanten zijn onbehandeld. De draagconstructie is vervaardigd van gegalvaniseerd staal. Gebruik het Connect™ matt black ophangsysteem en accessoires voor de beste prestaties en kwaliteit.
    Laden
    Laden