Ecophon Solo Square White Frost 1200x1200x40mm

Art nr. 100120616
Ecophon Solo™ Square is een akoestische oplossing wanneer installatie van een wand-tot-wand plafond niet mogelijk is. Solo™ Square is geschikt voor gebouwen waar het ruimtevolume gehandhaafd moet blijven of waar TABS (Thermisch Actieve BouwSystemen) dienen als koelsysteem. Solo™ Square is een
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelcode fabrikant 3544-2050
Artikelnummer Fabrikant 35442050
Productsoort Akoestische plafondpanelen|Plafondpanelen|Plafonds|Platen
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
Type Solo Square
  Master
  inleg
Artikelgroep Solo
Model Solo Square
Productnaam Solo Square
Afmeting 1200x1200 mm
Lengte (mm) 1200
Breedte (mm) 1200
Hoogte (mm) 40
Kantafwerking (fabrikant) Kant A
Kantafwerking (algemeen) inleg
Materiaal Zachtmineraal|Glaswol
Kleur WHITE FROST
Kleuromschrijving Visuele uitstraling: White Frost, benadert NCS kleurmonster S 0500-N, 85% lichtreflectie (waarvan meer dan 99% uit diffuse reflectie bestaat). Retro reflectie coëfficiënt 63 mcd/(m²lx). Glans < 1.
Oppervlak Akutex FT
Gewicht (kg) 28
Gewicht (eenheid) st
Lichtreflectie % 85
Geluidsabsorptie AW 1,00
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als niet-brandbaar conform EN ISO 1182.
Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse (Norm) EN 13501-1
Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens de standaard EN 13964 en zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 70% bij 25°C. De panelen zijn ook beschikbaar voor bijzondere veeleisende omgevingen. Neem contact op met Ecophon voor het specificeren van uw project.
Onderhoud Reiniging: De panelen mogen dagelijks worden afgestoft en gestofzuigd en wekelijks met een vochtige doek worden gereinigd.
Verwerking Installatie: Montage conform installatieschema, installatiehandleiding en Drawing Aid. Voor informatie over de minimale afhanghoogte van het systeem, zie materiaalspecificatie.
Intrastatcode 70193900
Normering en Certificering Binnenklimaat: Gecertificeerd met het Binnenklimaat Keurmerk en aanbevolen door de Zweedse Astma en Allergie Associatie.
  Finse M1 | Franse VOC A+ | Zweedse Astma en Allergie Associatie | Deense Binnenklimaat Keurmerk | Californische Emissie Regeling, CDPH
  CO₂: Van EPD conform ISO 14025 / EN 15804. Kg CO₂ equiv/m²; 2,59
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
DoP Ja
URL Prestatieverklaring http://www.ecophon.com/dop
Omschrijving
Ecophon Solo™ Square is een akoestische oplossing wanneer installatie van een wand-tot-wand plafond niet mogelijk is. Solo™ Square is geschikt voor gebouwen waar het ruimtevolume gehandhaafd moet blijven of waar TABS (Thermisch Actieve BouwSystemen) dienen als koelsysteem. Solo™ Square is een randloos vrijhangend element met talloze ontwerpmogelijkheden op het gebied van kleur en ophanging. De drie verschillende ophangsystemen, Verstelbare kabelhangers, Eén-punts bevestiging of Ophangbeugels, in combinatie met de ingenieuze Connect™ Absorber anker (patent) bieden mogelijkheden om eilanden in meerdere lagen en onder verschillende hoeken te creëren. Het Ecophon Solo™ Square paneel is standaard verkrijgbaar in afmeting 1200x1200x40 mm met een gewicht van 6 kg. Het paneel wordt geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid en is voorzien van de Akutex™ FT oppervlaktecoating op de zicht- en rugzijde van het paneel. De kanten zijn recht en geverfd. Akutex™ FT een modern oppervlak verkrijgbaar in vele kleuren op de meeste Ecophon producten Het Akutex™ FT in combinatie met de kern van glaswol zorgt voor optimale geluidsabsorptie. In vergelijking met Akutex™ T, zijn de poriën half zo groot, en is het aantal poriën verdubbeld terwijl de superieure akoestische eigenschappen zijn behouden. Dankzij de fijne poriën is het product minder gevoelig voor vervuiling en gemakkelijker te reinigen.
    Laden
    Laden