Ecophon Solo Rectangle White Frost 2400x1200x40mm

Art nr. 100120617
De altijd trendgevoelige Ecophon Solo is leverbaar in verschillende vormen en afmetingen en geeft daarnaast de mogelijkheid een eigen ontwerp te maken. Met Solo creëert u opvallende zwevende akoestische elementen in de ruimte die inspelen op de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ontwerp van
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelcode fabrikant 3544-2051
Artikelnummer Fabrikant 35442051
Productsoort Akoestische plafondpanelen|Plafondpanelen|Plafonds|Platen
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
Type Solo Rectangle
  Master
  inleg
Artikelgroep Solo
Model Solo Rectangle
Productnaam Solo Rectangle
Afmeting 2400x1200 mm
Lengte (mm) 2400
Breedte (mm) 1200
Hoogte (mm) 40
Kantafwerking (fabrikant) Kant A
Kantafwerking (algemeen) inleg
Materiaal Zachtmineraal|Glaswol
Kleur WHITE FROST
Kleuromschrijving Visuele uitstraling: White Frost, benadert NCS kleurmonster S 0500-N, 85% lichtreflectie (waarvan meer dan 99% uit diffuse reflectie bestaat). Retro reflectie coëfficiënt 63 mcd/(m²lx). Glans < 1.
Oppervlak Akutex FT
Gewicht (kg) 30
Gewicht (eenheid) st
Lichtreflectie % 85
Geluidsabsorptie AW 1,00
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als niet-brandbaar conform EN ISO 1182.
Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse (Norm) EN 13501-1
Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens de standaard EN 13964 en zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 70% bij 25°C. De panelen zijn ook beschikbaar voor bijzondere veeleisende omgevingen. Neem contact op met Ecophon voor het specificeren van uw project.
Onderhoud Reiniging: De panelen mogen dagelijks worden afgestoft en gestofzuigd en wekelijks met een vochtige doek worden gereinigd.
Verwerking Installatie: Montage conform installatieschema, installatiehandleiding en Drawing Aid. Voor informatie over de minimale afhanghoogte van het systeem, zie materiaalspecificatie.
Intrastatcode 70193900
Normering en Certificering Binnenklimaat: Gecertificeerd met het Binnenklimaat Keurmerk en aanbevolen door de Zweedse Astma en Allergie Associatie.
  Finse M1 | Franse VOC A+ | Zweedse Astma en Allergie Associatie | Deense Binnenklimaat Keurmerk | Californische Emissie Regeling, CDPH
  CO₂: Van EPD conform ISO 14040. Kg CO₂ equiv/m²; 8,1
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
DoP Ja
URL Prestatieverklaring http://www.ecophon.com/dop
Omschrijving
De altijd trendgevoelige Ecophon Solo is leverbaar in verschillende vormen en afmetingen en geeft daarnaast de mogelijkheid een eigen ontwerp te maken.

Met Solo creëert u opvallende zwevende akoestische elementen in de ruimte die inspelen op de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ontwerp van duurzame, groene gebouwen.

Ecophon Solo Rectangle is een akoestische oplossing wanneer installatie van een wand-tot-wand plafond niet mogelijk is.

Solo Rectangle is geschikt voor gebouwen waar het ruimtevolume gehandhaafd moet blijven of waar TABS (Thermisch Actieve Bouwsystemen) dienen als koelsysteem.

    Laden
    Laden