Ecophon Master Matrix White Frost 1200x1200mm

Art nr. 100121397
Ecophon Master™ Matrix is een akoestisch plafondsysteem (patent aangevraagd) voor grotere ruimtes waar een hoge bedekkingsgraad van het plafond is gewenst maar waar een wand-tot-wand plafond niet mogelijk of wenselijk is. Het systeem biedt snelle en eenvoudige installatie met een hoge precisie
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelcode fabrikant 3555-1010
Artikelnummer Fabrikant 35551010
Productsoort Akoestische plafondpanelen|Plafondpanelen|Plafonds|Platen
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
Type Master Matrix
Artikelgroep Master
Model Master Matrix
Productnaam Master Matrix
Afmeting 1200x1200 mm
Lengte (mm) 1200
Breedte (mm) 1200
Hoogte (mm) 40
Kleur WHITE FROST
Kleuromschrijving Visuele uitstraling: White Frost, benadert NCS kleurmonster S 0500-N, 85% lichtreflectie (waarvan meer dan 99% uit diffuse reflectie bestaat). Retro reflectie coëfficiënt 63 mcd/(m²lx). Glans < 1.
Gewicht (kg) 22
Gewicht (eenheid) st
Lichtreflectie % 85
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als niet-brandbaar conform EN ISO 1182.
Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse (Norm) EN 13501-1
Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens de standaard EN 13964 en zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C. De panelen zijn ook beschikbaar voor bijzondere veeleisende omgevingen. Neem contact op met Ecophon voor het specificeren van uw project.
Onderhoud Reiniging: De panelen mogen dagelijks worden afgestoft en gestofzuigd en wekelijks met een vochtige doek worden gereinigd.
Verwerking Installatie: Montage conform installatieschema, installatiehandleiding en Drawing Aid. (De panelen moeten worden gemonteerd volgens de pijlen op de achterzijde van het paneel).
  CO₂: Van EPD conform ISO 14025 / EN 15804. Kg CO₂ equiv/m²; 5,6
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
DoP Ja
URL Prestatieverklaring http://www.ecophon.com/dop
Omschrijving
Ecophon Master™ Matrix is een akoestisch plafondsysteem (patent aangevraagd) voor grotere ruimtes waar een hoge bedekkingsgraad van het plafond is gewenst maar waar een wand-tot-wand plafond niet mogelijk of wenselijk is. Het systeem biedt snelle en eenvoudige installatie met een hoge precisie dankzij voorgemonteerde bevestigingsmiddelen en "klik-in" aansluiting in het gridsysteem. Ieder paneel heeft een ingebouwde scharnierfunctie en kan eenvoudig uitgenomen worden. Het systeem kan zowel worden geïnstalleerd met een hoge bedekkingsgraad (plm. 95%), in modules van 1200 mm met een opening tussen de panelen, wat een zwevend effect geeft (M344), of in rijen van 1040 mm modules (M345) als oplossing in TABS-gebouwen met een bedekkingsgraad van plm. 60% (bij bouwmodule 1350 mm). De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en bieden een scala aan ontwerpmogelijkheden. Het systeem bestaat uit Ecophon Master™ Matrix panelen en Connect™ ophangsysteem met een totaalgewicht van 5-6 kg/m2. De panelen zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde van het paneel is afgewerkt met een Akutex™ FT coating. De rugzijde van het paneel is voorzien van glasvlies. De kanten zijn recht en geverfd. De Connect draagconstructie is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal en aluminium. Akutex™ FT White een modern oppervlak verkrijgbaar in vele kleuren op de meeste Ecophon producten Het Akutex™ FT in combinatie met de kern van glaswol zorgt voor optimale geluidsabsorptie. In vergelijking met Akutex™ T, zijn de poriën half zo groot, en is het aantal poriën verdubbeld terwijl de superieure akoestische eigenschappen zijn behouden. Dankzij de fijne poriën is het product minder gevoelig voor vervuiling en gemakkelijker te reinigen.
    Laden
    Laden