Ecophon Master B Dark Diamond 600x600x40 mm

Art nr. 100121645
Voor het toepassen van plafonds waar een minimale afhanghoogte gewenst is in ruimtes waar een goede akoestiek en spraakverstaanbaarheid vereist is. De panelen worden naast elkaar rechtstreeks tegen het bouwkundig plafond gelijmd. Ecophon Master™ B geeft het plafond een vlakke indruk, waarbij de
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelcode fabrikant 3534-1407
Artikelnummer Fabrikant G35341407
Productsoort Akoestische plafondpanelen|Plafondpanelen|Plafonds|Platen
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
Type Master B
  Master
  directe montage
Artikelgroep Master
Model Master B
Productnaam Master B
Afmeting 600x600 mm
Lengte (mm) 600
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 40
Kleur DARK DIAMOND
Kleuromschrijving Visuele uitstraling: White Frost, benadert NCS kleurmonster S 0500-N, 85% lichtreflectie (waarvan meer dan 99% uit diffuse reflectie bestaat). Retro reflectie coëfficiënt 63 mcd/(m²lx). Glans < 1.
Gewicht (kg) 17,4
Gewicht (eenheid) st
Lichtreflectie % 4
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als niet-brandbaar conform EN ISO 1182.
Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse (Norm) EN 13501-1
Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens de standaard EN 13964 en zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C. De panelen zijn ook beschikbaar voor bijzondere veeleisende omgevingen. Neem contact op met Ecophon voor het specificeren van uw project.
Onderhoud Reiniging: De panelen mogen dagelijks worden afgestoft en gestofzuigd en wekelijks met een vochtige doek worden gereinigd.
Verwerking Installatie: Montage conform installatieschema, installatiehandleiding en Drawing aid. Voor informatie over de minimale afhanghoogte, zie materiaalspecificatie. Gegeven oppervlakken moeten voldoende sterk zijn om het gewicht van de panelen te dragen. Bij twijfel moeten lijmtesten uitgevoerd worden. Het oppervlak moet altijd droog en schoon zijn. Voor de beste resultaten moet het oppervlak vlak zijn.
  CO₂: Van EPD conform ISO 14025 / EN 15804. Kg CO₂ equiv/m²; 6,98
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
Omschrijving
Voor het toepassen van plafonds waar een minimale afhanghoogte gewenst is in ruimtes waar een goede akoestiek en spraakverstaanbaarheid vereist is. De panelen worden naast elkaar rechtstreeks tegen het bouwkundig plafond gelijmd. Ecophon Master™ B geeft het plafond een vlakke indruk, waarbij de velling kant een smalle groef tussen de panelen vormt. De panelen zijn niet demonteerbaar. De panelen zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde van het paneel is afgewerkt met Akutex™ FT coating en de rugzijde van het paneel is voorzien van glasvlies. De kanten zijn geverfd. Het gewicht bedraagt circa 5 kg/m². Ecophon adviseert Connect™ akoestische lijm voor een snelle en eenvoudige installatie. Akutex™ FT een modern oppervlak verkrijgbaar in vele kleuren op de meeste Ecophon producten Het Akutex™ FT in combinatie met de kern van glaswol zorgt voor optimale geluidsabsorptie. In vergelijking met Akutex™ T, zijn de poriën half zo groot, en is het aantal poriën verdubbeld terwijl de superieure akoestische eigenschappen zijn behouden. Dankzij de fijne poriën is het product minder gevoelig voor vervuiling en gemakkelijker te reinigen.
    Laden
    Laden