Ecophon Hygiene Protec A T24 wit 500 1200x600x20mm

Art nr. 100120976
Ecophon Hygiene Protec™ A is een geluidsabsorberend plafondsysteem voor omgevingen waar eisen worden gesteld aan een lage uitstoot van deeltjes en waar incidentele vochtige reiniging en/of desinfectie vereist is. Voorbeelden van toepassingen: de farmaceutische en elektronica industrie. Het systeem
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelcode fabrikant 3513-6301
Artikelnummer Fabrikant 35136301
Bouwdeel Plafonds
Productsoort Akoestische plafondpanelen|Plafondpanelen|Plafonds|Platen
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
Type Hygiene Protec
  Hygiene
  inleg
Artikelgroep Hygiene
Model Hygiene Protec A T24
Productnaam Hygiene Protec A T24
Afmeting 1200x600 mm
Lengte (mm) 1200
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 20
Kantafwerking (fabrikant) Kant A
Kantafwerking (algemeen) inleg
Materiaal Zachtmineraal|Glaswol
Kleur White 500
Kleurcode 500
Kleuromschrijving Visuele uitstraling: Wit 500, benadert NCS kleurmonster S 0500-N, 84% licht reflectie.
Oppervlak Akutex HP
Gewicht (kg) 17,4
Gewicht (eenheid) st
Lichtreflectie % 84
Geluidsabsorptie AW 0,90
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als onbrandbaar conform EN-ISO 1182. Het systeem is geclassificeerd als brandwerend conform NT FIRE 003.
Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse (Norm) EN 13501-1
Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens de standaard EN 13964 en zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C. De panelen zijn ook beschikbaar voor bijzondere veeleisende omgevingen. Neem contact op met Ecophon voor het specificeren van uw project.
Onderhoud Reiniging: De panelen mogen dagelijks worden afgestofd en gestofzuigd en wekelijks vochtig gereinigd. Bestand tegen gebruik van waterstofperoxide damp.
Verwerking Installatie: Montage conform installatieschema, installatiehandleiding en Drawing Aid. Snijvlakken moeten worden behandeld met Connect kantverf. De doorvoeren moeten worden afgewerkt met een geschikt afdichtingsmiddel.
Intrastatcode 70193900
  CO₂: Van EPD conform ISO 14040. Kg CO₂ equiv/m²; 5,2
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
DoP Ja
URL Prestatieverklaring http://www.ecophon.com/dop
Omschrijving
Ecophon Hygiene Protec™ A is een geluidsabsorberend plafondsysteem voor omgevingen waar eisen worden gesteld aan een lage uitstoot van deeltjes en waar incidentele vochtige reiniging en/of desinfectie vereist is. Voorbeelden van toepassingen: de farmaceutische en elektronica industrie. Het systeem is geclassificeerd B1 en B5 en B10 voor zone 4 conform standaard NF S 90-351 en clean room geclassificeerd conform ISO 5. Het systeem bestaat uit Ecophon Hygiene Protec™ A panelen met een kern van glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde is voorzien van het geverfde Akutex™ HP oppervlak om aanhechting van deeltjes te voorkomen. De achterzijde en kanten zijn geverfd. De draagconstructie is een zichtbaar Connect™ T24 systeem van gegalvaniseerd staal. Het totale gewicht van het systeem is 3-4 kg/m2. De panelen worden vastgezet met Connect™ Hygiene Clips om extra druk te kunnen weerstaan tijdens reiniging en vervuiling te minimaliseren. Hygiene Protec™ A kan ook worden geïnstalleerd met C3 ophangsysteem als de omgeving een systeem met een hogere corrosiebestendigheid vereist. Akutex™ HP een oppervlak met lage emissie van deeltjes voor Hygiene toepassingen in droge omstandigheden Akutex™ HP is een geverfd oppervlak dat aanhechting van deeltjes voorkomt. Het oppervlak is bestand tegen de gebruikelijke reinigings- en desinfectiemiddelen.  Het is bedoeld voor omgevingen waar eisen worden gesteld aan een lage uitstoot van deeltjes en waar af en toe vochtige reiniging en/of desinfectie vereist is.
    Laden
    Laden