Ecophon Hygiene Performance A T24 wit 500 1200x600x20mm

Art nr. 100121614
Ecophon Hygiene Performance™ A C3 is een geluidsabsorberend plafondsysteem voor omgevingen die onderhevig zijn aan lichte vervuiling en waar regelmatige reiniging vereist is. Het systeem wordt aanbevolen in ruimtes waar de luchtvochtigheid tijdelijk hoog kan zijn. Voorbeelden van toepassingen:
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelcode fabrikant 3513-6402
Artikelnummer Fabrikant G35136402
Productsoort Akoestische plafondpanelen|Plafondpanelen|Plafonds|Platen
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
Type Hygiene Performance
Artikelgroep Hygiene
Model Hygiene Performance
Productnaam Hygiene Performance A T24
Afmeting 1200x600 mm
Lengte (mm) 1200
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 20
Kleur White 500
Kleurcode 500
Kleuromschrijving Visuele uitstraling: Wit 500, benadert NCS kleurmonster S 0500-N, 84% licht reflectie.
Gewicht (kg) 16,2
Gewicht (eenheid) st
Lichtreflectie % 84
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als onbrandbaar conform EN-ISO 1182. Het systeem is geclassificeerd als brandwerend conform NT FIRE 003.
Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse (Norm) EN 13501-1
Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens de standaard EN 13964 en zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C. De panelen zijn ook beschikbaar voor bijzondere veeleisende omgevingen. Neem contact op met Ecophon voor het specificeren van uw project.
Onderhoud Reiniging: De panelen mogen dagelijks worden afgestoft en gestofzuigd en wekelijks met een vochtige doek worden gereinigd. | Advanced Cleaning: Hoge- en lagedrukreiniging met water en reiniging met stoom. Bestand tegen gebruik van waterstofperoxyde damp.
Verwerking Installatie: Montage conform installatieschema, installatiehandleiding en Drawing Aid. Snijvlakken moeten worden behandeld met Connect afdichttape door middel van de Connect Tape Applicator of met Connect kantverf. De doorvoeren moeten worden afgewerkt met een geschikt afdichtingsmiddel.
  Clean Room: Geclassificeerd als ISO klasse 4, overeenkomstig ISO 14644-1: 2015. Geclassificeerd als zone 4, overeenkomstig NF S90-351
  CO₂: Van EPD conform ISO 14040. Kg CO₂ equiv/m²; 3,6
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
DoP Ja
URL Prestatieverklaring http://www.ecophon.com/dop
Omschrijving
Ecophon Hygiene Performance™ A C3 is een geluidsabsorberend plafondsysteem voor omgevingen die onderhevig zijn aan lichte vervuiling en waar regelmatige reiniging vereist is. Het systeem wordt aanbevolen in ruimtes waar de luchtvochtigheid tijdelijk hoog kan zijn. Voorbeelden van toepassingen: douche zones en zwembaden (onder geschikte en geconditioneerde omstandigheden). Het systeem bestaat uit Ecophon Hygiene Performance™ A panelen waarvan de kern uit glaswol bestaat en de zichtzijde is afgewerkt met een geverfd Akutex™ HS oppervlak dat bestand is tegen vlekvorming. De achterzijde van het paneel is voorzien van glasvlies en de kanten zijn behandeld met een grondlaag. De draagconstructie is een zichtbaar T24 C3 systeem van speciaal behandeld staal met een hoge corrosiebestendigheid. Het totale gewicht van het systeem is 3-4 kg/m2. De panelen moeten worden vastgezet met Connect™ Hygiene Clips om extra druk te kunnen weerstaan tijdens reiniging en vervuiling te minimaliseren. Hygiene Performance™ A kan ook worden geïnstalleerd met C1 ophangsysteem afhankelijk van de omgevingsomstandigheden. Akutex™ HS voor hygiënische toepassingen waar hoge eisen worden gesteld aan natte reiniging Akutex™ HS is een geverfd oppervlak dat bestand is tegen vlekvorming voor Hygiene toepassingen waar natte reiniging vereist is. Het oppervlak is bestand tegen de gebruikelijke reinigings- en desinfectiemiddelen. Het is daarom geschikt voor omgevingen waar risico is op vervuiling en waar frequente natte reiniging is vereist, zoals: Voedingsindustrie (Groot)keukens Drankenindustrie
    Laden
    Laden