Ecophon Hygiene Meditec A T24 wit 010 600x600x15mm

Art nr. 100120152
Ecophon Hygiene Meditec A is een geluidsabsorberend plafondsysteem voor omgevingen waar regelmatige desinfectie en/of reiniging vereist is. Dit systeem wordt aanbevolen voor droge ruimtes. Voorbeelden van toepassingen: spreekkamers in ziekenhuizen. Het systeem is geclassificeerd B1 en B5 voor zone 4
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelcode fabrikant 3542-7402
Artikelnummer Fabrikant 35427402
Bouwdeel Plafonds
Productsoort Akoestische plafondpanelen|Plafondpanelen|Plafonds|Platen
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
Type Hygiene Meditec
  Meditec
  inleg
Artikelgroep Hygiene
Model Hygiene Meditec A T24
Productnaam Hygiene Meditec A T24
Afmeting 600x600 mm
Lengte (mm) 600
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 15
Kantafwerking (fabrikant) Kant A
Kantafwerking (algemeen) inleg
Materiaal Zachtmineraal|Glaswol
Kleur White 010
Kleurcode 010
Kleuromschrijving Visuele uitstraling: Wit 010, benadert NCS kleurmonster S 0502-Y, 84% licht reflectie.
Oppervlak Akutex TH
Gewicht (kg) 20
Gewicht (eenheid) st
Lichtreflectie % 84
Geluidsabsorptie AW 0,90
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als onbrandbaar conform EN-ISO 1182. Het systeem is geclassificeerd als brandwerend conform NT FIRE 003.
Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse (Norm) EN 13501-1
Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens de standaard EN 13964 en zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C. De panelen zijn ook beschikbaar voor bijzondere veeleisende omgevingen. Neem contact op met Ecophon voor het specificeren van uw project.
Onderhoud Reiniging: De panelen mogen dagelijks worden afgestofd en gestofzuigd en wekelijks vochtig gereinigd. Bestand tegen gebruik van waterstofperoxide damp.
Verwerking Installatie: Montage conform installatieschema, installatiehandleiding en Drawing Aid. Snijvlakken moeten worden behandeld met Connect kantverf. De doorvoeren moeten worden afgewerkt met een geschikt afdichtingsmiddel.
Intrastatcode 70193900
Normering en Certificering Binnenklimaat: Gecertificeerd door het Binnenklimaat Keurmerk en aanbevolen door de Zweedse Astma en Allergie Associatie. Kan worden toegepast in ruimtes geclassificeerd als ISO klasse 5 overeenkomstig ISO 14644-1.
  Finse M1 | Franse VOC A+ | Zweedse Astma en Allergie Associatie | Deense Binnenklimaat Keurmerk | Californische Emissie Regeling, CDPH
  Clean Room: Geclassificeerd als ISO klasse 5 conform ISO 14644-1
  CO₂: Van EPD conform ISO 14025 / EN 15804. Kg CO₂ equiv/m²; 2,59
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
DoP Ja
URL Prestatieverklaring http://www.ecophon.com/dop
Omschrijving
Ecophon Hygiene Meditec A is een geluidsabsorberend plafondsysteem voor omgevingen waar regelmatige desinfectie en/of reiniging vereist is. Dit systeem wordt aanbevolen voor droge ruimtes. Voorbeelden van toepassingen: spreekkamers in ziekenhuizen. Het systeem is geclassificeerd B1 en B5 voor zone 4 conform standaard NF S 90351 en clean room geclassificeerd conform ISO 5. Het systeem bestaat uit Ecophon Hygiene Meditec A panelen waarvan de zichtzijde is afgewerkt met een geverfd reinigbaar Akutex™ TH oppervlak. De achterzijde van het paneel is voorzien van glasvlies en de kanten zijn behandeld met een grondlaag. De kern van de panelen bestaat uit glaswol met een hoge dichtheid. De draagconstructie is een zichtbaar T24 systeem van gegalvaniseerd staal. Het totale gewicht van het systeem is ongeveer 2,5 kg/m2. De panelen worden vastgezet met Connect Universeel Clips om extra druk te kunnen weerstaan tijdens reiniging en vervuiling te minimaliseren. Akutex™ TH een oppervlak voor Hygiene toepassingen met gematigde reinigingseisen Akutex™ TH is een oppervlak voor Hygiene toepassingen met gematigde eisen op het gebied van reiniging. Het is een geverfd reinigbaar oppervlak voor omgevingen waar vervuiling kan voorkomen en regelmatig reiniging of desinfectie vereist is. Vochtig afnemen is het meest gangbaar maar ook reiniging onder lage druk is mogelijk.
    Laden
    Laden