Ecophon Hygiene ProtecAir A T24 wit 500 1200x600x20mm

Art nr. 100121381
Ecophon Hygiene LabotecAir A is een geluidsabsorberend plafondsysteem voor omgevingen waar eisen worden gesteld aan een lage uitstoot van deeltjes en luchtdrukcontrole en waar incidentele vochtige reiniging of desinfectie nodig is. Voorbeelden van toepassingen: laboratoria, de farmaceutische en
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelcode fabrikant 3513-6131
Artikelnummer Fabrikant 35136131
Bouwdeel Plafonds
Productsoort Akoestische plafondpanelen|Plafondpanelen|Plafonds|Platen
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
Type Hygiene LabotecAir
Artikelgroep Hygiene
Model Hygiene LabotecAir A T24
Productnaam Hygiene ProtecAir A T24
Afmeting 1200x600 mm
Lengte (mm) 1200
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 20
Kleur White 500
Kleurcode 500
Kleuromschrijving Visuele uitstraling: Wit 500, benadert NCS kleurmonster S 0500-N, 84% licht reflectie.
Gewicht (kg) 14
Gewicht (eenheid) st
Lichtreflectie % 84
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als onbrandbaar conform EN-ISO 1182. Het systeem is geclassificeerd als brandwerend conform NT FIRE 003.
Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse (Norm) EN 13501-1
Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens de standaard EN 13964 en zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C. De panelen zijn ook beschikbaar voor bijzondere veeleisende omgevingen. Neem contact op met Ecophon voor het specificeren van uw project.
Onderhoud Reiniging: De panelen mogen dagelijks worden afgestofd en gestofzuigd en wekelijks vochtig gereinigd. Bestand tegen gebruik van waterstofperoxide damp.
Verwerking Installatie: Montage conform installatieschema, installatiehandleiding en Drawing Aid. Snijvlakken moeten worden behandeld met Connect kantverf. De doorvoeren moeten worden afgewerkt met een geschikt afdichtingsmiddel.
Normering en Certificering Binnenklimaat: Gecertificeerd door het Binnenklimaat Keurmerk en aanbevolen door de Zweedse Astma en Allergie Associatie. Kan worden toegepast in ruimtes geclassificeerd als ISO klasse 5 overeenkomstig ISO 14644-1.
  Finse M1 | Franse VOC A+ | Zweedse Astma en Allergie Associatie | Deense Binnenklimaat Keurmerk | Californische Emissie Regeling, CDPH
  CO₂: Van EPD conform ISO 14025 / EN 15804. Kg CO₂ equiv/m²; 2,59
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
DoP Ja
URL Prestatieverklaring http://www.ecophon.com/dop
Omschrijving
Ecophon Hygiene LabotecAir A is een geluidsabsorberend plafondsysteem voor omgevingen waar eisen worden gesteld aan een lage uitstoot van deeltjes en luchtdrukcontrole en waar incidentele vochtige reiniging of desinfectie nodig is. Voorbeelden van toepassingen: laboratoria, de farmaceutische en elektronica industrie en ziekenhuizen. Het systeem is geclassificeerd B1, B5 en B10 for zone 4 conform standaard NF S 90351 en clean room geclassificeerd conform ISO 5. Het systeem bestaat uit Ecophon Hygiene LabotecAir A panelen waarvan de zichtzijde is voorzien van het geverfde Akutex™ HP oppervlak om aanhechting van deeltjes te voorkomen. De achterzijde en kanten zijn geverfd. De kern van de panelen bestaat uit glaswol met een hoge dichtheid. De draagconstructie is een zichtbaar T24 Connect systeem van gegalvaniseerd staal. Het totale gewicht van het systeem is 3-4 kg/m². De panelen moeten aan het ophangsysteem worden bevestigd met Connect Hygiene Clips om extra druk te kunnen weerstaan tijdens reiniging en vervuiling te minimaliseren. Akutex™ HP een oppervlak met lage emissie van deeltjes voor Hygiene toepassingen in droge omstandigheden Akutex™ HP is een geverfd oppervlak dat aanhechting van deeltjes voorkomt. Het oppervlak is bestand tegen de gebruikelijke reinigings- en desinfectiemiddelen.  Het is bedoeld voor omgevingen waar eisen worden gesteld aan een lage uitstoot van deeltjes en waar af en toe vochtige reiniging en/of desinfectie vereist is. Luchtdoorlaatbaarheid: De systemen zijn ontworpen om de luchtdoorstroom te beperken bij verschillen in druk. De aangegeven waardes zijn geldig voor drukverschillen tot 50 Pa op zowel boven- en onderdruk, dwz voor een luchtdoorstroom van de ruimte naar het plenum en omgekeerd, en indien geïnstalleerd conform Installatieschema M337 Hygiene LabotecAir A: 20 mm: 1,2 m³/(h x m² x Pa) Hygiene LabotecAir A: 40 mm: 0,7 m³/(h x m² x Pa)
    Laden
    Laden