Ecophon Hygiene Protec Ds wit 500 1200x600x20mm

Art nr. 100120974
Ecophon Hygiene Labotec Ds C1 is een geluidsabsorberend plafondsysteem voor omgevingen waar eisen worden gesteld aan een lage uitstoot van deeltjes en waar incidentele vochtige reiniging of desinfectie nodig is. Het Ds systeem heeft alleen verticale voegen wat vuilophoping tot een minimum beperkt.
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelcode fabrikant 3513-6002
Artikelnummer Fabrikant 35136002
Bouwdeel Plafonds
Productsoort Akoestische plafondpanelen|Plafondpanelen|Plafonds|Platen
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
Type Hygiene Labotec
Artikelgroep Hygiene
Model Hygiene Labotec Ds
Productnaam Hygiene Protec Ds
Afmeting 1200x600 mm
Lengte (mm) 1200
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 20
Kantafwerking (fabrikant) Kant D
Kantafwerking (algemeen) verdekt uitneembaar
Kleur White 500
Kleurcode 500
Kleuromschrijving Visuele uitstraling: Wit 500, benadert NCS kleurmonster S 0500-N, 84% licht reflectie.
Oppervlak Akutex HP
Gewicht (kg) 20
Gewicht (eenheid) st
Lichtreflectie % 84
Geluidsabsorptie AW 0,60
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als onbrandbaar conform EN-ISO 1182. Het systeem is geclassificeerd als brandwerend conform NT FIRE 003.
Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse (Norm) EN 13501-1
Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens de standaard EN 13964 en zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C. De panelen zijn ook beschikbaar voor bijzondere veeleisende omgevingen. Neem contact op met Ecophon voor het specificeren van uw project.
Onderhoud Reiniging: De panelen mogen dagelijks worden afgestofd en gestofzuigd en wekelijks vochtig gereinigd. Bestand tegen gebruik van waterstofperoxide damp.
Verwerking Installatie: Montage conform installatieschema, installatiehandleiding en Drawing Aid. Snijvlakken moeten worden behandeld met Connect kantverf. De doorvoeren moeten worden afgewerkt met een geschikt afdichtingsmiddel.
Intrastatcode 70193900
Normering en Certificering Binnenklimaat: Gecertificeerd door het Binnenklimaat Keurmerk en aanbevolen door de Zweedse Astma en Allergie Associatie. Kan worden toegepast in ruimtes geclassificeerd als ISO klasse 5 overeenkomstig ISO 14644-1.
  Finse M1 | Franse VOC A+ | Zweedse Astma en Allergie Associatie | Deense Binnenklimaat Keurmerk | Californische Emissie Regeling, CDPH
  Clean Room: Geclassificeerd als ISO klasse 5 conform ISO 14644-1
  CO₂: Van EPD conform ISO 14025 / EN 15804. Kg CO₂ equiv/m²; 2,59
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
DoP Ja
URL Prestatieverklaring http://www.ecophon.com/dop
Omschrijving
Ecophon Hygiene Labotec Ds C1 is een geluidsabsorberend plafondsysteem voor omgevingen waar eisen worden gesteld aan een lage uitstoot van deeltjes en waar incidentele vochtige reiniging of desinfectie nodig is.

Het Ds systeem heeft alleen verticale voegen wat vuilophoping tot een minimum beperkt. Voorbeelden van toepassingen: laboratoria in bijvoorbeeld de farmaceutische en elektronica industrie en ziekenhuizen.

Het systeem bestaat uit Ecophon Hygiene Labotec Ds panelen waarvan de zichtzijde is voorzien van het geverfde Akutex™ HP oppervlak om aanhechting van deeltjes te voorkomen. De achterzijde en kanten zijn geverfd. De kern van de panelen bestaat uit glaswol met een hoge dichtheid volgens de 3RD Technology.

De draagconstructie is een verdekt Connect systeem van gegalvaniseerd staal. Het totale gewicht van het systeem is 3-4 kg/m². De panelen moeten aan het ophangsysteem worden bevestigd met Connect Positioneerclip Ds om druk tijdens de reiniging te weerstaan en demontage van onderaf mogelijk te maken. Er rust een patent op het systeem.

    Laden
    Laden