Ecophon Hygiene Advance T24 wit 141 1200x600x20mm

Art nr. 100120147
Ecophon Hygiene Advance A C4 is een uniek geluidsabsorberend plafondsysteem voor gebruik in omgevingen met hoge eisen. Alle componenten van speciaal behandeld staal, zijn bestand tegen dagelijks vochtige reiniging en krachtige reinigings- en desinfectiemiddelen. Voorbeelden van toepassingen: zones
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelcode fabrikant 3513-8002
Artikelnummer Fabrikant 35138002
Bouwdeel Plafonds
Productsoort Akoestische plafondpanelen|Plafondpanelen|Plafonds|Platen
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
Type Hygiene Advance
  Hygiene
  inleg
Artikelgroep Hygiene
Model Hygiene Advance T24
Productnaam Hygiene Advance T24
Afmeting 1200x600 mm
Lengte (mm) 1200
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 20
Kantafwerking (fabrikant) Kant A
Kantafwerking (algemeen) inleg
Materiaal Zachtmineraal|Glaswol
Kleur White 141
Kleurcode 141
Kleuromschrijving Visuele uitstraling: Wit 141, benadert NCS kleurmonster S 1000-N, 73% licht reflectie. Let op: Er is een klein verschil in glans en uiterlijk tussen het Hygiene Advance paneel en het Hygiene Advance technisch paneel.
Oppervlak Advance
Gewicht (kg) 23,2
Gewicht (eenheid) st
Lichtreflectie % 73
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als niet-brandbaar conform EN ISO 1182.
Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse (Norm) EN 13501-1
Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens de standaard EN 13964 en zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C. De panelen zijn ook beschikbaar voor bijzondere veeleisende omgevingen. Neem contact op met Ecophon voor het specificeren van uw project.
Onderhoud Reiniging: Dagelijks afstoffen, stofzuigen, vochtig reiningen, hogedruk reiningen en stoom reinigen. Water temperatuur max. 70°C. Bestand tegen gebruik van meest voorkomende chemische desinfectanten en tegen waterstofperoxide damp.
Verwerking Installatie: Montage conform installatieschema, installatiehandleiding en Drawing Aid. Snijvlakken moeten worden behandeld met Hygiëne Advance Tape.
Intrastatcode 70193900
Normering en Certificering Binnenklimaat: Kan worden toegepast in ruimtes met classificatie ISO klasse 4 conform ISO 14644-1.
  Franse VOC A+
  CO₂: Van EPD conform ISO 14040. Kg CO₂ equiv/m²; 4,0
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
DoP Ja
URL Prestatieverklaring http://www.ecophon.com/dop
Omschrijving
Ecophon Hygiene Advance A C4 is een uniek geluidsabsorberend plafondsysteem voor gebruik in omgevingen met hoge eisen. Alle componenten van speciaal behandeld staal, zijn bestand tegen dagelijks vochtige reiniging en krachtige reinigings- en desinfectiemiddelen. Voorbeelden van toepassingen: zones met constante hoge luchtvochtigheid en risico op corrosie; spoelkeukens en visindustrie. Het systeem is geclassificeerd B1 en B5 voor zone 4 conform standaard NF S 90-351 en clean room geclassificeerd conform ISO 4. Het systeem bestaat uit Ecophon Hygiene Advance A panelen op basis van glaswol met een hoge dichtheid, omsloten door een gladde film die ondoordringbaar is voor deeltjes en water. Deze film is vuilafstotend en bestand tegen de meeste chemicaliën. De draagconstructie is een zichtbaar T24 C4 wit systeem vervaardigd uit speciaal behandeld staal met een hoge corrosiebestendigheid. Het totale gewicht van het systeem is ongeveer 3 kg/m2 (20 mm) en 4,5 kg/m2 (40 mm). De panelen worden vastgezet met Connect Hygiene Clips om extra druk te kunnen weerstaan tijdens reiniging en vervuiling te minimaliseren. Voor toegang tot het plenum wordt een speciale Connect Democlip gebruikt in combinatie met een Ecophon Hygiene Advance A paneel van 20 mm dikte. Ecophon Hygiene Advance A C4 is een technisch plafondsysteem waarbij esthetische verschillen kunnen voorkomen. Deze doen geen afbreuk aan de functionaliteit. Hygiene Advance A kan ook worden geïnstalleerd met C3 corrosiebestendig ophangsysteem voor vochtige omgevingen met minder hoge eisen. Advance een hoogwaardige film ondoordringbaar voor deeltjes en water Advance™ film is een hoogwaardige film die ondoordringbaar is voor deeltjes en water. De film is ook vuilafstotend en bestand tegen de meest voorkomende chemische desinfectanten. Advance™ film is geschikt voor toepassing in omgevingen waar een hoog risico is op vervuiling en waar dagelijkse reiniging vereist is.
    Laden
    Laden