Ecophon Gedina A NE voor bandraster wit 500 1720x600x15 mm

Art nr. 100121591
Speciaal ontwikkeld voor bandraster oplossingen waar lange panelen zijn gewenst. Ecophon Gedina voldoet aan de meest stricte functionele en esthestische eisen. De panelen hebben een kant A afwerking met zichtbare draagconstructie en elk paneel is individueel te demonteren. Het gewicht van het paneel
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelcode fabrikant 3559-7700
Artikelnummer Fabrikant 35597700
Productsoort Plafondpanelen|Plafonds|Platen
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
Type Gedina A
  Gedina
Artikelgroep Gedina
Model Gedina A NE voor Bandraster
Productnaam Gedina A NE voor Bandraster
Afmeting 1720x600 mm
Lengte (mm) 1720
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 15
Kleur wit
Kleurcode 500
Kleuromschrijving Visuele uitstraling: White 500, benadert NCS kleurmonster S 0500-N, lichtreflectie 84% (waarvan meer dan 99% uit diffuse reflectie bestaat).
Gewicht (kg) 17
Gewicht (eenheid) st
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als onbrandbaar conform EN-ISO 1182. Het systeem is geclassificeerd als brandwerend conform NT FIRE 003.
Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse (Norm) EN 13501-1
Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens de standaard EN 13964 en zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C. De panelen zijn ook beschikbaar voor bijzondere veeleisende omgevingen. Neem contact op met Ecophon voor het specificeren van uw project.
Onderhoud Reiniging: De panelen mogen dagelijks worden afgestoft en gestofzuigd en wekelijks met een vochtige doek worden gereinigd.
Verwerking Installatie: Montage conform installatieschema en instructies van de bandraster/systeem leverancier.
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
URL Prestatieverklaring http://www.ecophon.com/dop
Omschrijving
Speciaal ontwikkeld voor bandraster oplossingen waar lange panelen zijn gewenst. Ecophon Gedina voldoet aan de meest stricte functionele en esthestische eisen. De panelen hebben een kant A afwerking met zichtbare draagconstructie en elk paneel is individueel te demonteren. Het gewicht van het paneel is circa 1 kg/m². De panelen zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde van het paneel is afgewerkt met een Akutex™ T coating en de rugzijde is voorzien van glasvlies. De kanten van Ecophon Gedina A voor Bandraster zijn standaard voorzien van een grondlaag. Op verzoek is het paneel ook verkrijgbaar met onbehandelde kanten.
    Laden
    Laden