Ecophon Focus D/A XL White Frost 2000x600x20mm

Art nr. 100121417
Speciaal ontwikkeld voor bandraster and corridor oplossingen waar lange panelen zijn gewenst. Ecophon Focus voldoet aan de meest stricte functionele en esthestische eisen. De panelen hebben een kant D afwerking aan de lange zijden en een kant A afwerking aan de korte zijden. Elk paneel is
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelcode fabrikant 3559-7802
Artikelnummer Fabrikant G35597802
Bouwdeel Plafonds
Type Focus D/A
Artikelgroep Focus
Model Focus D/A
Productnaam Focus D/A voor Bandraster
Afmeting 2000x600 mm
Lengte (mm) 2000
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 20
Kleur WHITE FROST
Kleuromschrijving Visuele uitstraling: White Frost, benadert NCS kleurmonster S 0500-N, 85% lichtreflectie (waarvan meer dan 99% uit diffuse reflectie bestaat). Retro reflectie coëfficiënt 63 mcd/(m²lx). Glans < 1.
Gewicht (kg) 18
Gewicht (eenheid) st
Lichtreflectie % 85
Geluidsabsorptie AW 0,90
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als onbrandbaar conform EN-ISO 1182. Het systeem is geclassificeerd als brandwerend conform NT FIRE 003.
Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse (Norm) EN 13501-1
Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens de standaard EN 13964 en zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C. De panelen zijn ook beschikbaar voor bijzondere veeleisende omgevingen. Neem contact op met Ecophon voor het specificeren van uw project.
Onderhoud Reiniging: De panelen mogen dagelijks worden afgestoft en gestofzuigd en wekelijks met een vochtige doek worden gereinigd.
Verwerking Installatie: Montage conform installatieschema en instructies van de bandraster/systeem leverancier.
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
DoP Ja
URL Prestatieverklaring http://www.ecophon.com/dop
Omschrijving
Speciaal ontwikkeld voor bandraster and corridor oplossingen waar lange panelen zijn gewenst. Ecophon Focus voldoet aan de meest stricte functionele en esthestische eisen. De panelen hebben een kant D afwerking aan de lange zijden en een kant A afwerking aan de korte zijden. Elk paneel is individueel te demonteren. Het gewicht van het paneel is circa 2 kg/m². De panelen zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde van het paneel is afgewerkt met een Akutex™ FT coating en de rugzijde is voorzien van glasvlies. Focus D/A wordt geleverd met geverfde kanten. Akutex™ FT een modern oppervlak verkrijgbaar in vele kleuren op de meeste Ecophon producten Het Akutex™ FT in combinatie met de kern van glaswol zorgt voor optimale geluidsabsorptie. In vergelijking met Akutex™ T, zijn de poriën half zo groot, en is het aantal poriën verdubbeld terwijl de superieure akoestische eigenschappen zijn behouden. Dankzij de fijne poriën is het product minder gevoelig voor vervuiling en gemakkelijker te reinigen.
    Laden
    Laden