Ecophon Focus B White Frost 600x600x20mm

Art nr. 100120835
Voor toepassingen waar een verlaagd akoestisch plafond met een minimale afhanghoogte gewenst is. De panelen worden rechtstreeks tegen het bouwkundig plafond naast elkaar gelijmd. Ecophon Focus™ B geeft het plafond een vlakke indruk, waarbij de velling kant een smalle groef tussen de panelen vormt.
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelcode fabrikant 3542-2900
Artikelnummer Fabrikant 35422900
Bouwdeel Plafonds
Productsoort Akoestische plafondpanelen|Plafondpanelen|Plafonds|Platen
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
Type Focus B
  Focus
  directe montage
Artikelgroep Focus
Model Focus B
Productnaam Focus B
Afmeting 600x600 mm
Lengte (mm) 600
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 20
Kantafwerking (fabrikant) Kant B
Kantafwerking (algemeen) directe montage
Materiaal Zachtmineraal|Glaswol
Kleur WHITE FROST
Kleuromschrijving Visuele uitstraling: White Frost, benadert NCS kleurmonster S 0500-N, 85% lichtreflectie (waarvan meer dan 99% uit diffuse reflectie bestaat). Retro reflectie coëfficiënt 63 mcd/(m²lx). Glans < 1.
Oppervlak Akutex FT
Gewicht (kg) 18
Gewicht (eenheid) st
Lichtreflectie % 85
Geluidsabsorptie AW 0,65
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als niet-brandbaar conform EN ISO 1182.
Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse (Norm) EN 13501-1
Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens de standaard EN 13964 en zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C. De panelen zijn ook beschikbaar voor bijzondere veeleisende omgevingen. Neem contact op met Ecophon voor het specificeren van uw project.
Onderhoud Reiniging: De panelen mogen dagelijks worden afgestoft en gestofzuigd en wekelijks met een vochtige doek worden gereinigd.
Verwerking Installatie: Montage conform installatieschema, installatiehandleiding en Drawing aid. Voor informatie over de minimale afhanghoogte, zie materiaalspecificatie. Gegeven oppervlakken moeten voldoende sterk zijn om het gewicht van de panelen te dragen. Bij twijfel moeten lijmtesten uitgevoerd worden. Het oppervlak moet altijd droog en schoon zijn. Voor de beste resultaten moet het oppervlak vlak zijn.
Intrastatcode 70193900
  Clean Room: Geclassificeerd als ISO klasse 6/M3.5
  CO₂: Van EPD conform ISO 14025 / EN 15804. Kg CO₂ equiv/m²; 4,33
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
DoP Ja
URL Prestatieverklaring http://www.ecophon.com/dop
Omschrijving
Voor toepassingen waar een verlaagd akoestisch plafond met een minimale afhanghoogte gewenst is. De panelen worden rechtstreeks tegen het bouwkundig plafond naast elkaar gelijmd. Ecophon Focus™ B geeft het plafond een vlakke indruk, waarbij de velling kant een smalle groef tussen de panelen vormt. De panelen zijn niet demonteerbaar. De panelen zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde van het paneel is afgewerkt met een Akutex™ FT coating. De rugzijde van het paneel is voorzien van glasvlies. De kanten zijn geverfd. Het gewicht bedraagt circa 2,5 kg/m². Ecophon adviseert Connect™ Akoestische lijm voor een snelle en eenvoudige installatie. Akutex™ FT een modern oppervlak verkrijgbaar in vele kleuren op de meeste Ecophon producten Het Akutex™ FT in combinatie met de kern van glaswol zorgt voor optimale geluidsabsorptie. In vergelijking met Akutex™ T, zijn de poriën half zo groot, en is het aantal poriën verdubbeld terwijl de superieure akoestische eigenschappen zijn behouden. Dankzij de fijne poriën is het product minder gevoelig voor vervuiling en gemakkelijker te reinigen.
    Laden
    Laden