Ecophon Extra Bass White 1200x600x50 mm

Art nr. 100121227
Ecophon Extra Bass is een absorber voor de lage frequenties en maakt deel uit van de Master Rigid systemen. Hierdoor is spraak beter te onderscheiden en wordt het luistercomfort verhoogd. Extra Bass bestaat uit een kern van glaswol die volledig gesealed is in een microgeperforeerde plastic film. Dit
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelcode fabrikant 3544-4090
Artikelnummer Fabrikant G35444090
Productsoort Akoestische plafondpanelen|Plafondpanelen|Plafonds|Platen
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
Type Master Extra Bass
Artikelgroep Master
Model Extra Bass
Productnaam Extra Bass
Afmeting 1200x600 mm
Lengte (mm) 1200
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 50
Kleur wit
Gewicht (kg) 8
Gewicht (eenheid) st
Geluidsabsorptie AW 1,00
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als niet-brandbaar conform EN ISO 1182. Voor de classificatie reactie op brand wordt verwezen naar de Master Rigid systemen (Master Rigid + Extra Bass).
Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse (Norm) EN 13501-1
Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens ISO 4611 en bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C zonder door te buigen, te vervormen of te delamineren.
Verwerking Installatie: Installatie conform de installatieschema´s en installatiehandleidingen voor Master Rigid systemen. Voor informatie met betrekking tot de minimale totaalhoogte van het systeem zie materiaalspecificatie van de Master Rigid systemen.
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
DoP Ja
URL Prestatieverklaring http://www.ecophon.com/dop
Omschrijving
Ecophon Extra Bass is een absorber voor de lage frequenties en maakt deel uit van de Master Rigid systemen. Hierdoor is spraak beter te onderscheiden en wordt het luistercomfort verhoogd. Extra Bass bestaat uit een kern van glaswol die volledig gesealed is in een microgeperforeerde plastic film. Dit maakt het eenvoudiger om het product te schuiven en plaatsen bovenop het Master Rigid plafond. Vanwege de hoge buigbaarheid hoeft de absorber nooit gesneden te worden en kan deze indien nodig bijv rond kabelgoten of dergelijke worden geinstalleerd. Voor de beste akoestische prestatie dient Extra Bass tenminste voor 45% van het plafondoppervlak bedekt te worden in de vorm van een 1200 mm brede strook langs de wanden in de vorm van een U, zie afbeelding. Het produkt kan eenvoudig worden geinstalleerd en rondom installaties in het plenum worden gevouwen. Minimale hoogte voor demontage conform de installatieschema's van de Master Rigid systemen.
    Laden
    Laden