Ecophon Akusto Wall C/Super G wit 085 2700x600x40mm

Art nr. 100121043
Voor toepassing als wandabsorber in combinatie met een geluidsaborberend plafond. Met Ecophon Akusto™ Wall C bereikt u een optimale akoestiek in de ruimte. Ecophon Akusto™ Wall C heeft een gedeeltelijk zichtbare draagconstructie en de vellingkant vormt een smalle groef tussen de panelen. Het systeem
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelcode fabrikant 3557-7729
Artikelnummer Fabrikant 35577729
Bouwdeel Plafonds
Productsoort Akoestische wandpanelen|Wandpanelen|Wandelementen|Bouwelementen
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
Type Akusto Wall C
  Akusto Wall
Artikelgroep Akusto Wall
Model Akusto Wall C/Super G
Productnaam Akusto Wall C/Super G
Afmeting 2700x600 mm
Lengte (mm) 2700
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 40
Materiaal Glaswol
Kleur WHITE 085
Kleurcode 085
Kleuromschrijving Visuele uitstraling: Akusto Wall in wit heeft een hoge lichtreflectie. Voor lichtreflectie en NCS kleurmonsters voor alle kleuren: zie Kleurenoverzicht panelen.
Gewicht (kg) 29,6
Gewicht (eenheid) st
Lichtreflectie % 78
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als niet-brandbaar conform EN ISO 1182.
Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse (Norm) EN 13501-1
Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens de standaard EN 13964 en zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C. De panelen zijn ook beschikbaar voor bijzondere veeleisende omgevingen. Neem contact op met Ecophon voor het specificeren van uw project.
Onderhoud Reiniging: Dagelijks afstoffen en stofzuigen en wekelijks vochtig reinigen (Super G en Akutex FT oppervlak). Wekelijks afstoffen en stofzuigen (Texona en Muralis oppervlak)
Verwerking Installatie: Montage conform installatieschema, installatiehandleiding en Drawing Aid. Voor informatie over de minimale afstand tot de wand van het systeem, zie materiaalspecificatie. Het systeem dient niet geïnstalleerd te worden achter het doel waar het is blootgesteld aan regelmatige impact van harde ballen. In zulke gevallen dient een bescherming voor het systeem te worden gemonteerd, b.v. een gespannen net.
Normering en Certificering Binnenklimaat: Gecertificeerd met het Binnenklimaat Keurmerk.
  Finse M1 | Franse VOC A+ | Deense Binnenklimaat Keurmerk | Californische Emissie Regeling, CDPH
  AC=240 conform ASTM E 1376 and E 1110
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
URL Prestatieverklaring http://www.ecophon.com/dop
Omschrijving
Voor toepassing als wandabsorber in combinatie met een geluidsaborberend plafond. Met Ecophon Akusto™ Wall C bereikt u een optimale akoestiek in de ruimte. Ecophon Akusto™ Wall C heeft een gedeeltelijk zichtbare draagconstructie en de vellingkant vormt een smalle groef tussen de panelen. Het systeem biedt uitgebreide ontwerpmogelijkheden. Het systeem bestaat uit Ecophon Akusto™ Wall C panelen en Connect™ profielsysteem, met een gewicht van circa 5 kg/m². De panelen zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde van het paneel is afgewerkt met een glasvezel weefsel (Texona) of een versterkt glasvezel weefsel (Super G™ ) en is ook verkrijgbaar met een gecoat oppervlak (Akutex™ FT). De rugzijde van het paneel is voorzien van glasvlies. De kanten zijn geverfd en het oppervlak van de voorzijde bedekt gedeeltelijk de lange zijkanten. De Texona gamma uitvoering heeft een geluidsreflecterend oppervlak, zie absorptiediagram. Connect™ profielen en accessoires bieden uitgebreide ontwerpmogelijkheden. Het profielsysteem is vervaardigd van geëxtrudeerd aluminium. Super G Een oppervlak voor omgevingen die blootstaan aan mechanische impact. Het Super G™ oppervlak is ontworpen voor omgevingen die blootstaan aan mechanische impact. Super G™ is een glasvezel weersel met een hoge stootvastheid. De combinatie van dit sterke weefsel met de kern van compacte glaswol creëert robuuste en stootvaste wandpanelen.
    Laden
    Laden