Ecophon Akusto Wall A/Texona Garlic 2700x1200x40mm

Art nr. 100120559
Voor toepassing als wandabsorber in combinatie met een geluidsaborberend plafond. Met Ecophon Akusto™ bereikt u een optimale akoestiek in de ruimte. Ecophon Akusto™ Wall A heeft een zichtbare draagconstructie. Het systeem bestaat uit Ecophon Akusto™ Wall A panelen en Connect™ profielsysteem, met een
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelcode fabrikant 3558-4002
Artikelnummer Fabrikant 35584002
Bouwdeel Plafonds
Productsoort Akoestische wandpanelen|Wandpanelen|Wandelementen|Bouwelementen
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
Type Akusto Wall A
  Akusto Wall
  inleg
Artikelgroep Akusto Wall
Model Akusto Wall A/Texona
Productnaam Akusto Wall A/Texona
Afmeting 2700x1200 mm
Lengte (mm) 2700
Breedte (mm) 1200
Hoogte (mm) 40
Kantafwerking (fabrikant) Kant A
Kantafwerking (algemeen) inleg
Materiaal Zachtmineraal|Glaswol
Kleur Garlic
Kleuromschrijving Visuele uitstraling: Akusto Wall in wit heeft een hoge lichtreflectie. Voor lichtreflectie en NCS kleurmonsters voor alle kleuren: zie Kleurenoverzicht panelen.
Oppervlak Texona
Gewicht (kg) 34
Gewicht (eenheid) st
Lichtreflectie % 52
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als niet-brandbaar conform EN ISO 1182.
Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse (Norm) EN 13501-1
Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens de standaard EN 13964 en zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C. De panelen zijn ook beschikbaar voor bijzondere veeleisende omgevingen. Neem contact op met Ecophon voor het specificeren van uw project.
Onderhoud Reiniging: Dagelijks afstoffen en stofzuigen en wekelijks vochtig reinigen (Super G en Akutex FT oppervlak). Wekelijks afstoffen en stofzuigen (Texona oppervlak)
Verwerking Installatie: Montage conform installatieschema, installatiehandleiding en Drawing Aid. Voor informatie over de minimale afstand tot de wand van het systeem, zie materiaalspecificatie. Het systeem dient niet geïnstalleerd te worden achter het doel waar het is blootgesteld aan regelmatige impact van harde ballen. In zulke gevallen dient een bescherming voor het systeem te worden gemonteerd, b.v. een gespannen net.
Intrastatcode 70193900
  AC=230 conform ASTM E 1376 and E 1110
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
URL Prestatieverklaring http://www.ecophon.com/dop
Omschrijving
Voor toepassing als wandabsorber in combinatie met een geluidsaborberend plafond. Met Ecophon Akusto™ bereikt u een optimale akoestiek in de ruimte. Ecophon Akusto™ Wall A heeft een zichtbare draagconstructie. Het systeem bestaat uit Ecophon Akusto™ Wall A panelen en Connect™ profielsysteem, met een gewicht van circa 4 kg/m². De panelen zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde van het paneel is afgewerkt met een glasvezel weefsel (Texona) of een versterkt glasvezel weefsel (Super G™) en is ook verkrijgbaar met een gecoat oppervlak (Akutex™ FT). De rugzijde van het paneel is voorzien van glasvlies. De kanten zijn onbehandeld. Gebruik Connect™ profielen en accessoires voor de beste prestaties en kwaliteit. Het profielsysteem is vervaardigd van gegalvaniseerd staal (Connect™ U-profiel) of aluminium (Connect™ Thinline). Texona expressieve absorberende oplossingen voor wanden Als u expressieve geluidsabsorberende wandoplossingen wilt creëren met een breed scala aan kleurmogelijkheden, dan is Texona de perfecte keus. Texona heeft een effen stootbestendige weefselstructuur en is leverbaar in allerlei kleuren die verbonden zijn met een smaak of aroma.
    Laden
    Laden