Ecophon Advantage E T24 wit 500 600x600x15mm

Art nr. 100121580
Voor toepassingen waar een verlaagd plafond gewenst is dat eenvoudig kan worden geïnstalleerd en voldoet aan de essentiële functionele eisen. Ecophon Advantage™ E wordt gemonteerd in een half-verdekte draagconstructie waarbij de kantafwerking zorgt voor een schaduweffect dat elk paneel accentueert
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelcode fabrikant 3545-1950
Artikelnummer Fabrikant 37451950
Bouwdeel Plafonds
Productsoort Akoestische plafondpanelen|Plafondpanelen|Plafonds|Platen
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
Type Advantage E
  Advantage
  doorzak 24mm
Artikelgroep Advantage
Model Advantage E
Productnaam Advantage E T24
Afmeting 600x600 mm
Lengte (mm) 600
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 15
Kantafwerking (fabrikant) Kant E
Kantafwerking (algemeen) doorzak
Materiaal Zachtmineraal|Glaswol
Kleur White 500
Kleurcode 500
Kleuromschrijving Visuele uitstraling: White 500, benadert NCS kleurmonster S 0500-N, lichtreflectie 83%. (De panelen moeten worden gemonteerd volgens de pijlen op de achterzijde van het paneel voor een optimale visuele uitstraling).
Gewicht (kg) 11,6
Gewicht (eenheid) st
Lichtreflectie % 83
Geluidsabsorptie AW 0,65 (60 mm) 0,95 (200 mm)
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als onbrandbaar conform EN-ISO 1182. Het systeem is geclassificeerd als brandwerend conform NT FIRE 003.
Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse (Norm) EN 13501-1
Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens de standaard EN 13964 en zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C. De panelen zijn ook beschikbaar voor bijzondere veeleisende omgevingen. Neem contact op met Ecophon voor het specificeren van uw project.
Onderhoud Reiniging: Wekelijks afstoffen en stofzuigen.
Verwerking Installatie: Montage conform installatieschema, installatiehandleiding en Drawing Aid. (De panelen moeten worden gemonteerd volgens de pijlen op de achterzijde van het paneel).
  CO₂: Van EPD conform ISO 14025 / EN 15804. Kg CO₂ equiv/m²; 2,29
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
URL Prestatieverklaring http://www.ecophon.com/dop
Omschrijving
Voor toepassingen waar een verlaagd plafond gewenst is dat eenvoudig kan worden geïnstalleerd en voldoet aan de essentiële functionele eisen. Ecophon Advantage™ E wordt gemonteerd in een half-verdekte draagconstructie waarbij de kantafwerking zorgt voor een schaduweffect dat elk paneel accentueert en het systeem gedeeltelijk verbergt. De zichtzijde van elk paneel bevindt zich 7 mm onder de draagconstructie. Elk paneel is eenvoudig te demonteren voor gemakkelijke toegang tot het plenum. Het plafondsysteem bestaat uit Ecophon Advantage™ E panelen en een Connect™ draagconstructie, met een gewicht van circa 2.5 kg/m². De panelen zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde is afgewerkt met een hoogwaardig wit gespoten glasvlies en de rugzijde is voorzien van glasvlies. De kanten van Advantage™ E zijn geverfd. De draagconstructie van het paneel is vervaardigd van gegalvaniseerd staal. Gebruik het Connect™ ophangsysteem en accessoires voor de beste prestaties en kwaliteit. Advantage een hoogwaardig geverfd glasvlies oppervlak met elementaire functionaliteit Advantage™ is een oppervlak van glasvlies voorzien van verf op waterbasis zonder schadelijke toevoegingen. Het oppervlak kan met droge doek worden afgestoft of gestofzuigd. Wij adviseren om panelen van één productiedatum te gebruiken.
    Laden
    Laden