Ecophon Advantage A T15/T24 NE wit 500 600x600x20 mm

Art nr. 100121583
Voor toepassingen waar een standaard verlaagd plafond gewenst is, waarvan de panelen makkelijk kunnen worden gemonteerd en gedemonteerd en dat aan de minimale functionele eisen voldoet. Ecophon Advantage A wordt gemonteerd in een zichtbare draagconstructie. Het plafondsysteem bestaat uit Ecophon
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelcode fabrikant 3545-1930
Artikelnummer Fabrikant 35451930
Bouwdeel Plafonds
Productsoort Akoestische plafondpanelen|Plafondpanelen|Plafonds|Platen
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
Type Advantage A
  Advantage
  inleg
Artikelgroep Advantage
Model Advantage A
Productnaam Advantage A T15/T24 NE
Afmeting 600x600 mm
Lengte (mm) 600
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 20
Kantafwerking (fabrikant) Kant A
Kantafwerking (algemeen) inleg
Materiaal Zachtmineraal|Glaswol
Kleur wit
Kleurcode 500
Kleuromschrijving Visuele uitstraling: White 500, benadert NCS kleurmonster S 0500-N, lichtreflectie 83%. (De panelen moeten worden gemonteerd volgens de pijlen op de achterzijde van het paneel voor een optimale visuele uitstraling).
Gewicht (kg) 15,87
Gewicht (eenheid) st
Lichtreflectie % 83
Geluidsabsorptie AW 0,90
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als onbrandbaar conform EN-ISO 1182. Het systeem is geclassificeerd als brandwerend conform NT FIRE 003.
Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse (Norm) EN 13501-1
Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens de standaard EN 13964 en zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C. De panelen zijn ook beschikbaar voor bijzondere veeleisende omgevingen. Neem contact op met Ecophon voor het specificeren van uw project.
Onderhoud Reiniging: Wekelijks afstoffen en stofzuigen.
Verwerking Installatie: Montage conform installatieschema, installatiehandleiding en Drawing Aid. (De panelen moeten worden gemonteerd volgens de pijlen op de achterzijde van het paneel).
  CO₂: Van EPD conform ISO 14025 / EN 15804. Kg CO₂ equiv/m²; 2,56
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
URL Prestatieverklaring http://www.ecophon.com/dop
Omschrijving
Voor toepassingen waar een standaard verlaagd plafond gewenst is, waarvan de panelen makkelijk kunnen worden gemonteerd en gedemonteerd en dat aan de minimale functionele eisen voldoet. Ecophon Advantage A wordt gemonteerd in een zichtbare draagconstructie. Het plafondsysteem bestaat uit Ecophon Advantage A panelen en een Ecophon Connect draagconstructie, met een gewicht van circa 2.5 kg/m². De panelen zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde is afgewerkt met een wit gespoten glasvlies. Wij adviseren om panelen van één productiedatum te gebruiken. De rugzijde van het paneel is voorzien van glasvlies. Advantage A wordt standaard geleverd met onbehandelde kanten. Het paneel is op verzoek ook leverbaar met kanten voorzien van een grondlaag. De draagconstructie van het paneel is vervaardigd van gegalvaniseerd staal. Gebruik het Ecophon Connect ophangsysteem en accessoires voor de beste prestaties en kwaliteit.
    Laden
    Laden