Ducttape All-Weather (S) zilver 50 mm rol 50 m1 doos 24 rol (art. TTA00247)

Art nr. 101750467
Ducttape Allweather (steenband) is een kwalitatief hoogwaardige ducttape, gemaakt van een LDPE drager met een hotmelt belijming. Deze tape heeft een extra hoge (aanvangs) kleefkracht en is breed inzetbaar. Bestand tegen vele weersomstandigheden en is geschikt voor de professionele gebruiker.
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant TTA00247
Artikelgroep Ducttape
Toepassing Afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral op pleisterwerk, steen en reparatiewerkzaamheden. Tevens voor het waterdicht afsluiten van containers en het veilig verpakken van transportgoederen. In de (asbest)sanering wordt deze tape gebruikt voor het maken van containments en voor het hermetisch sluiten van zakken (puin)afval.
Afmeting 50 mm
Lengte (mm) 50000
Breedte (mm) 50
Kleur zilver
Gewicht (kg) 0,512
Gewicht (eenheid) rol
Omschrijving
Ducttape Allweather (steenband) is een kwalitatief hoogwaardige ducttape, gemaakt van een LDPE drager met een hotmelt belijming. Deze tape heeft een extra hoge (aanvangs) kleefkracht en is breed inzetbaar. Bestand tegen vele weersomstandigheden en is geschikt voor de professionele gebruiker. Handscheurbaar, Hoge aanvangskleefkracht, Extra hoge kleefkracht, Hotmelt belijming, Dampremmende drager, Geschikt bij lage applicatie temperaturen.
Documentatie
    Laden
    Laden