Ducttape 510 Heavy-Duty (S) zilver 38 mm rol 50 m1 doos 32 rol

Art nr. 101750127
Ducttape 510 is een kwalitatief hoogwaardige ducttape gemaakt van een LDPE drager met een hotmelt belijming. Deze tape heeft een extra hoge (aanvangs) kleefkracht en dankzij de extra dikke lijmmassa kan de tape zelfs op (licht tot matig) vervuilde en oneffen oppervlakken worden gebruikt. Bestand
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant TTA00205
Artikelgroep Ducttape
Toepassing Afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral op pleisterwerk, steen en reparatiewerkzaamheden. Tevens voor het waterdicht afsluiten van containers en het veilig verpakken van transportgoederen. In de (asbest)sanering wordt deze tape gebruikt voor het maken van containments en voor het hermetisch sluiten van zakken (puin)afval.
Afmeting 38 mm
Breedte (mm) 38
Kleur zilver
Gewicht (kg) 0,493
Gewicht (eenheid) rol
Omschrijving
Ducttape 510 is een kwalitatief hoogwaardige ducttape gemaakt van een LDPE drager met een hotmelt belijming. Deze tape heeft een extra hoge (aanvangs) kleefkracht en dankzij de extra dikke lijmmassa kan de tape zelfs op (licht tot matig) vervuilde en oneffen oppervlakken worden gebruikt. Bestand tegen vele weersomstandigheden en is geschikt voor de professionele gebruiker. Handscheurbaar, Extra hoge aanvangskleefkracht, Extreem hoge kleefkracht, Hotmelt belijming, Dampremmende drager, Geschikt bij lage applicatie temperaturen, Heavyduty.
Documentatie
    Laden
    Laden