Beton Ciré

Beton Ciré is gewreven, gewaxt beton dat zijn aparte structuur verkrijgt door schuring en wrijving. Het is een zeer flexibel en sterk product, omdat het bestaat uit cement, aangemengd met een hars.

Raw en robuust: Beton Ciré Originale
Beton Ciré Originale is het meest authentieke beton. Deze allereerste variant van betonstuc is multifunctioneel en wordt handmatig aangebracht door middel van vegende bewegingen. De hand van de verwerker is dan ook duidelijk zichtbaar in de structuur van deze betonstuc. Het resultaat? Raw en robuust beton dat prachtig staat in elke ruimte. In principe is deze variant geschikt voor alle ondergronden, mits deze stabiel, droog en ‘niet-zuigend’ zijn. Ideaal dus voor vloeren en wanden in alle ruimtes! Combineer Beton Ciré Originale met zachte kleuren voor een mooi contrast en een sfeervol geheel.

Extra handtekening
Naast Beton Ciré Originale kun je ook kiezen voor betonstuc met net wat meer tekening in het oppervlak, basebeton. Deze kant en klare betonstuc heeft een stoere uitstraling en is op vele ondergronden aan te brengen. Zo krijgt jouw ruimte in een handomdraai een nieuwe look! Ook basebeton is geschikt voor bijna iedere ruimte. Het materiaal is watervast, krasbestendig en makkelijk te onderhouden. Fijn toch een badkamer geheel naadloos en zonder voegen?! Door het stuccen van het beton en het daarna licht te schuren, krijgt het een bijzondere uitstraling. Bij basebeton heb je de keuze uit vele kleuren, zelfs Ral of NCS.
3 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren:
    Laden
    Laden