API Wandveer Gyptone panelen

Art nr. 100300671
Het Cross-Lock systeem in verdektte uitvoering is een uniek ophangsysteem voor verdekt te monteren plafondpanelen. Door het dubbele systeem is een maatvaste en stabiele ophangconstructie gegarandeerd hetgeen een esthetisch fraai eindresultaat ten goede komt. Uniek, stabiel en maatvast
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant 4206525
Artikelgroep Wandveer Gyptone
Productnaam Wandveer Gyptone panelen
Toepassing Het Cross-Lock systeem in verdekt te uitvoering is een uniek ophangsysteem voor verdekt te monteren plafondpanelen. Door het dubbele systeem is een maatvaste en stabiele ophangconstructie gegarandeerd hetgeen een esthetisch fraai eindresultaat ten goede komt.
Gewicht (kg) 1
Gewicht (eenheid) pak
Levering Voorraadcode B
Intrastatcode 72166190
URL Fabrikant https://www.api.nl/
Omschrijving
Het Cross-Lock systeem in verdektte uitvoering is een uniek ophangsysteem voor verdekt te monteren plafondpanelen. Door het dubbele systeem is een maatvaste en stabiele ophangconstructie gegarandeerd hetgeen een esthetisch fraai eindresultaat ten goede komt. Uniek, stabiel en maatvast ophangsysteem voor verdekt of in stroken te monteren plafondpanelen , Doordat de bevestigingspunten fabrieksmatig zijn aangebracht is een maatvast haaks en stabiel ophangsysteem gegarandeerd. Een vereiste voor verdekt uitgevoerde demonteerbare systeemplafonds. Het "dubbele" ophangsysteem maakt het mogelijk de afstanden tussen draagprofielen en ophangpunten zodanig te kiezen dat de belasting optimaal wordt verdeeld.
Documentatie
    Laden
    Laden