API Secundair getrapt T-prof. CL perf. 300mm L= 3600 mm

Art nr. 100300669
Het Cross-Lock XL systeem is een uniek ophangsysteem voor verdekt te monteren grote plafondpanelen. Door het dubbele systeem is een maatvaste en stabiele ophangconstructie gegarandeerd hetgeen een esthetisch fraai eindresultaat ten goede komt. Uniek, stabiel en maatvast ophangsysteem voor
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant 4200050
Artikelgroep Secundair getrapt T-profiel
Productnaam Secundair getrapt T-prof. CL perf. 300mm
Toepassing Het Cross-Lock XL systeem is een uniek ophangsysteem voor verdekt te monteren grote plafondpanelen. Door het dubbele systeem is een maatvaste en stabiele ophangconstructie gegarandeerd hetgeen een esthetisch fraai eindresultaat ten goede komt.
Afmeting L= 3600 mm
Lengte (mm) 3600
Gewicht (kg) 21
Gewicht (eenheid) pak
Levering Voorraadcode B
Intrastatcode 72166190
Omschrijving
Het Cross-Lock XL systeem is een uniek ophangsysteem voor verdekt te monteren grote plafondpanelen. Door het dubbele systeem is een maatvaste en stabiele ophangconstructie gegarandeerd hetgeen een esthetisch fraai eindresultaat ten goede komt. Uniek, stabiel en maatvast ophangsysteem voor verdekt of in stroken te monteren plafondpanelen , Doordat de bevestigingspunten fabrieksmatig zijn aangebracht is een maatvast haaks en stabiel ophangsysteem gegarandeerd. Een vereiste voor verdekt uitgevoerde demonteerbare systeemplafonds. Het "dubbele" ophangsysteem maakt het mogelijk de afstanden tussen draagprofielen en ophangpunten zodanig te kiezen dat de belasting optimaal wordt verdeeld.
Documentatie
    Laden
    Laden