API Omega Plus profiel 100mm ongeperf. s-white L= 1700 mm

Art nr. 100300215
Het brede Omega-Plus bandraster profielen worden veelal toegepast in gebouwen waarin achteraf met scheidingswanden de indeling in ruimten wordt gerealiseerd. De wanden worden dan zoveel mogelijk vanwege stabiliteit en geluidisolatie aan deze profielen bevestigd. Het Omega-Plus bandraster profiel
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant 4131435
Bouwdeel Plafonds
  omega profielen
  wit
Artikelgroep Omega Plus profiel 100mm
Productnaam Omega Plus profiel 100mm ongeperf.
Toepassing Het brede Omega-Plus bandraster profielen worden veelal toegepast in gebouwen waarin achteraf met scheidingswanden de indeling in ruimten wordt gerealiseerd. De wanden worden dan zoveel mogelijk vanwege stabiliteit en geluidisolatie aan deze profielen bevestigd. Het Omega-Plus bandraster profiel onderscheid zich door de bevestigingsgroef waarin wanden en accessoires bevestigd kunnen worden.
Afmeting L= 1700 mm
Lengte (mm) 1700
Breedte (mm) 100
Materiaal Staal
Kleur s-white
Gewicht (kg) 8,5
Gewicht (eenheid) pak
Levering Voorraadcode B
Intrastatcode 72166190
Omschrijving
Het brede Omega-Plus bandraster profielen worden veelal toegepast in gebouwen waarin achteraf met scheidingswanden de indeling in ruimten wordt gerealiseerd. De wanden worden dan zoveel mogelijk vanwege stabiliteit en geluidisolatie aan deze profielen bevestigd. Het Omega-Plus bandraster profiel onderscheid zich door de bevestigingsgroef waarin wanden en accessoires bevestigd kunnen worden. De breedte van de profielen en de combinatie met zichtbaar of semi-verdekt te monteren akoestische plafond panelen geeft deze plafonds een robuuste uitstraling. Het Omega-Plus systeem bestaat uit een 100mm breed vlak draagprofiel dat voorzien is van een unieke montagegroef. Deze maakt het mogelijk systeemwanden, bewegwijzering, brandmelders en andere accessoires op eenvoudige wijze aan het plafond te bevestigen. De kunststof strip in de montagegroef onttrekt de bevestigingspunten en bedrading aan het zicht. De breedte van de profielen en de combinatie met zichtbaar of semi-verdekt te monteren akoestische plafond panelen geeft deze plafonds een robuuste uitstraling.
Documentatie
    Laden
    Laden