API Lengteverbinder getrapt T-prof.

Art nr. 100300670
Het Cross-Lock XL systeem is een uniek ophangsysteem voor verdekt te monteren grote plafondpanelen. Door het dubbele systeem is een maatvaste en stabiele ophangconstructie gegarandeerd hetgeen een esthetisch fraai eindresultaat ten goede komt. Uniek, stabiel en maatvast ophangsysteem voor
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant 4200150
Artikelgroep Lengteverbinder
Productnaam Lengteverbinder getrapt T-prof.
Toepassing Het Cross-Lock XL systeem is een uniek ophangsysteem voor verdekt te monteren grote plafondpanelen. Door het dubbele systeem is een maatvaste en stabiele ophangconstructie gegarandeerd hetgeen een esthetisch fraai eindresultaat ten goede komt.
Gewicht (kg) 2
Gewicht (eenheid) pak
Levering Voorraadcode B
Intrastatcode 72166190
Omschrijving
Het Cross-Lock XL systeem is een uniek ophangsysteem voor verdekt te monteren grote plafondpanelen. Door het dubbele systeem is een maatvaste en stabiele ophangconstructie gegarandeerd hetgeen een esthetisch fraai eindresultaat ten goede komt. Uniek, stabiel en maatvast ophangsysteem voor verdekt of in stroken te monteren plafondpanelen , Doordat de bevestigingspunten fabrieksmatig zijn aangebracht is een maatvast haaks en stabiel ophangsysteem gegarandeerd. Een vereiste voor verdekt uitgevoerde demonteerbare systeemplafonds. Het "dubbele" ophangsysteem maakt het mogelijk de afstanden tussen draagprofielen en ophangpunten zodanig te kiezen dat de belasting optimaal wordt verdeeld.
Documentatie
    Laden
    Laden