ABsound Pastalijm 3,5kg

Art nr. 100564486
SAMENSTELLING ABsound Pastalijm (Stauf MKD-200) is een oplosmiddelvrije, geurloze pastalijm op waterbasis (Giscode: D1). EIGENSCHAPPEN gebruiksklaar geurloos (geen ontluchtingstijd) hoge aanvangskleefkracht oplosmiddelvrij TOEPASSINGEN ABsound Pastalijm (Stauf MKD-200) is speciaal bedoeld voor
Volledige beschrijving
Omschrijving

SAMENSTELLING
ABsound Pastalijm (Stauf MKD-200) is een oplosmiddelvrije, geurloze pastalijm op waterbasis (Giscode: D1).

EIGENSCHAPPEN
gebruiksklaar
geurloos (geen ontluchtingstijd)
hoge aanvangskleefkracht
oplosmiddelvrij

TOEPASSINGEN
ABsound Pastalijm (Stauf MKD-200) is speciaal bedoeld voor het verlijmen van melamineschuim, polyesterwol, polyurethaan schuim en mineraalwol tegen wanden en plafonds van beton, metselwerk, stucwerk en hout. De ABsound Pastalijm heeft een hoge aanvangskleefkracht waardoor stempelen niet nodig is.

BESTENDIGHEID
verouderingsbestendig
bestand tegen basische middelen.

OVERIGE TECHNISCHE GEGEVENS
(Volgens patent WO 01/74961 A1)
Aanvangskleefkracht: > 20 g/cm2

VERWERKING
Minstens één van de te lijmen vlakken dient open-cellig of poreus te zijn. Vooraf dient de ondergrond droog en stof- en vetvrij gemaakt te zijn. Beton dient vrij te zijn van lossingmiddel, bekistingolie, etc. De ABsound Pastalijm dient met een getande spatel uit de verpakking gehaald te worden en vervolgens in dotten of rillen eenzijdig over het gehele oppervlak aangebracht te worden. Hierbij is voor een stijver soort materiaal meer lijm nodig voor een flexibeler soort materiaal. Het ingelijmde vlak dient binnen 15 minuten goed op de ondergrond aangedrukt te worden, waarna het direct op zijn plaats moet blijven zitten (ook boven het hoofd). Er moet een verwerkingstemperatuur van minimaal 5 °C in acht te worden genomen waarbij temperaturen van boven 15 °C de voorkeur hebben. Het wordt aanbevolen om te verwerken tot een maximale luchtvochtigheid en 75%. Afhankelijk van het te verlijmen materiaal en de ondergrond, wordt een verbruik van 0,5 – 1 kg/m2 aanbevolen bij eenzijdige verlijming. Lijmresten kunnen met zeepsop verwijderd worden.

    Laden
    Laden